23/10/2010
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας Μουσικής Σκηνής “Αυλαία”)

Η Μελίνα Κανά δημιουργεί την πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα και μουσική παρέα, και μας υποδέχεται κάθε Δευτέρα στη μουσική σκηνή Αυλαία για να μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της πολύχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι.

Μέσα σε μία ζεστή και ακουστική ατμόσφαιρα θα μας μαγέψει με τις μελωδίες από όπου την πρωτογνωρίσαμε αλλά και θα μας εκπλήξει με την πρώτη παρουσίαση κάποιων ακυκλοφόρητων τραγουδιών της. Τα τραγούδια των Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωσταντίνου, Νίκου Ξυδάκη και Παντελή Θαλασσινού θα αναμιχθούν με κομμάτια νέων τραγουδοποιών οι οποίοι θα τη συντροφεύουν και θα την πλαισιώνουν μουσικά.

Ιδιαίτερη στιγμή αυτών των τόσο ξεχωριστών συναντήσεων θα είναι η αναφορά σε κομμάτια που έχουμε αγαπήσει από σημαντικούς Έλληνες συνθέτες όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Διονύσης Σαββόπουλος και Μάνος Χατζιδάκις, που θα μετατρέπει τις βραδιές όχι μόνο σε ένα μουσικό ταξίδι στα τραγούδια που έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει από τη Μελίνα Κανά, αλλά και σε ένα πέρασμα από αξέχαστα τραγούδια μεγάλων συνθετών, όπως τα διαβάζει και τα ερμηνεύει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Επί σκηνής τη συντροφεύει ο Μιχάλης Παπαζήσης με τη χαρακτηριστικά ιδιαίτερη φωνή του που ξεχώρισε και στις συνεργασίες του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και το Γιάννη Κότσιρα, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Οι Δευτέρες του φετινού χειμώνα παίρνουν το χρώμα τους από τη μαγευτική χροιά της Μελίνα Κανά. Σας περιμένουμε όλους στην Αυλαία για να τραγουδήσουμε παρέα, να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε με γνώριμες και καινούργιες μελωδίες.

Τους ερμηνευτές πλαισιώνουν τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί:
Κώστας Παπαγεωργίου στις κιθάρες,
Χρήστος Προϊός στα πλήκτρα,
Τάκης Φραγκούς στο μπάσο,
Γιώργος Βασιλάκης στο μπουζούκι και το λαούτο

Τον ήχο φροντίζει ο Σταύρος Σικιανάκης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα για 8 παραστάσεις

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Μουσική σκηνή Αυλαία, (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός)

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210.3474074

ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί

ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here