Μια μοναδική βραδιά έζησαν όλοι όσοι κατάφεραν να βρεθούν στο Ιστορικό Μουσείο της Ύδρας την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη.

Η ταράτσα του Μουσείου, στην οποία έχουν δώσει παραστάσεις σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, γέμισε από ελληνικό και διεθνές κοινό που καταχειροκρότησε την Φωτεινή Δάρρα και την μουσική ομάδα της.

Η ταράτσα του Ιστορικού Μουσείου γέμισε ασφυκτικά, ενώ πολλοί θεατές σκαρφάλωσαν στους βράχους δίπλα στο Μουσείο για να απολαύσουν τη συναυλία!

Ο καιρός θύμιζε καλοκαιρινή βραδιά και ήταν ιδανικός για μια συναυλία με τραγούδια και ήχους που ξεπηδούν από άλλες εποχές. Το πρόγραμμα αποτελούσαν τραγούδια Ελλήνων συνθετών που ηχογραφήθηκαν σε πέντε διαφορετικές γλώσσες, όπως τα: «Αν θυμηθείς το όνειρό μου» που τραγούδησαν οι θρυλικοί Beatles στα αγγλικά, το « Όμορφη πόλη» που τραγούδησε η Edith Piaf στα γαλλικά, το «Ξύπνα αγάπη μου» που ερμήνευσε η Νανά Μούσχουρη στα ισπανικά κ.ά.

Ακολούθησαν τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Φωτεινής Δάρρα σε μια βραδιά γεμάτη αληθινή ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Στις ενορχηστρώσεις και το πιάνο ήταν ο Γιώργος Παπαχριστούδης. Δίπλα της τρεις ακόμα εξαιρετικοί μουσικοί: Ο Γιάννης Πλαγιανάκος στο κοντραμπάσο, ο Γιάννης Αρβανιτάκης στο τρομπόνι και ο Απόστολος Καλογιάννης στην τρομπέτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here