14/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει η Αριάδνη Κυπριάδη

Επίσημη παρουσίαση για το “Get You”

Μετά την πρώτη, ανεπίσημη γεύση που πήραμε από το “Get You”, ο Aleksey Vorobyov παρουσίασε τη Ρωσική συμμετοχή στο “Star Academy”, γνωστό talent show της χώρας.

Το τραγούδι σε παραγωγή του RedOne (Lady Gaga, Nicole Scherzinger) είναι ένα ευχάριστο – αλλά όχι ιδιαίτερα πρωτότυπο ή ξεχωριστό – pop κομμάτι που το απογειώνει η ενέργεια του νεαρού τραγουδιστή.

Περιμένουμε ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση από τη Ρωσία, που εμφανίζεται στον πρώτο ημιτελικό στις 10 Μαΐου.

Παρουσίασαν και οι Blue

Στα πλαίσια του “The Graham Norton Show” του BB1 έγινε η πρώτη τηλεοπτική παρουσίαση του κομματιού “I Can” των Blue. Οι εκπρόσωποι της Μεγάλης Βρετανίας ερμήνευσαν το κομμάτι, δίνοντάς μας μια γεύση του πώς θα είναι η εμφάνισή τους πάνω στη σκηνή του Düsseldorf. Όπως είχαν ανακοινώσει, έμφαση δόθηκε στην ερμηνεία.

Στροφή …στην Αγγλική

Την αγγλική εκδοχή των κομματιών τους έδωσαν στη δημοσιότητα Ουγγαρία, Σερβία και Ολλανδία.

What about my Dreams?” θα λέγεται η Ουγγρική συμμετοχή. Το video clip, η αρχή του οποίου αιτιολογεί τις …τέλειες μπούκλες της ερμηνεύτριας Kati Wolf, περιγράφει την αγωνία του καλλιτέχνη πριν ανέβει στη σκηνή.

Κυκλοφόρησε και η αγγλόφωνη εκδοχή του πολύ χαριτωμένου “Čaroban” της Σερβίας, με ερμηνεύτρια τη Nina. Το κομμάτι μετονομάστηκε σε “Magical” («Μαγικό»), ενώ οι στίχοι δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα από την έκδοση στη σερβική γλώσσα. Το τραγούδι, με άρωμα Motown και δεκαετίας του ’60, δεν χάνει ούτε κερδίζει από την αλλαγή. Και στις δύο περιπτώσεις είναι πανέμορφο!

Σε “Never Alone” μετονομάστηκε το τραγούδι των 3JS. Στόχος των Ολλανδών δημιουργών ήταν να αγγίξουν μεγαλύτερο κομμάτι των τηλεθεατών. Θα δούμε αν τελικά η επιλογή τους ήταν σωστή…

Video clips για Ισπανία, Ιρλανδία, Γεωργία

Το τοπικό καρναβάλι επέλεξε η Lucia Pérez για να γυρίσει το video για το κομμάτι της “Que me Quiten lo Bailao”. Το video μένει πιστό στο κλίμα του κομματιού, είναι πολύχρωμο και γεμάτο ενέργεια. Θα μπορούσε επίσης άνετα να αποτελεί τους τίτλους αρχής λατινοαμερικανικής σαπουνόπερας.

Γεμάτο χρώματα είναι το video clip των Jedward για το τραγούδι τους “Lipstick”. Το video δεν αποτελεί μεγάλη παραγωγή. Κατά βάση χρησιμοποιήθηκαν πλάνα από τη ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος στον τελικό της χώρας. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπές.

Κυκλοφόρησε και το video clip του κομματιού “One More Day”. Σε αυτό, εμφανίζονται τα μέλη των Elderine να ερμηνεύουν το κομμάτι, με τη σκηνοθεσία να φέρνει στο μυαλό αντίστοιχα videos αμερικανικών rock συγκροτημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here