Ο Πάνος Γουργιώτης παρουσιάζει και κυκλοφορεί τη δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Πίσω από τις βροχές».

Ζώντας ήδη αρκετά χρόνια στις Βρυξέλλες και έχοντας πλέον χτίσει ένα πολυάριθμο, πιστό κοινό στο Βέλγιο και τις γειτονικές χώρες ύστερα από πολλές πετυχημένες εμφανίσεις, ο Πάνος κάνει το δεύτερο δισκογραφικό του βήμα μετά το «Μια ανάσα ακόμα» που κυκλοφόρησε το 2010.

gourgiotis_2014_10_001

Οι εξαιρετικές συνεργασίες προωθούν το «Πίσω από τις βροχές» στο επόμενο καλλιτεχνικό επίπεδο, με συμμετοχές όπως του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Μανώλη Φάμελλου, της Δέσποινας Ολυμπίου, του Κόμη Χ και της Ελισάβετ Καρατζόλη, οι οποίοι στηρίζουν και συμβάλλουν με τις φωνές τους στην ξεχωριστή αυτή δουλειά. Επίσης στιχουργικά συνεισφέρουν σε ένα τραγούδι ο καθένας, η Λίνα Δημοπούλου και ο Κόμης Χ. 

Η συγκεκριμένη παραγωγή, αποκαλύπτει την αξιόλογη καλλιτεχνική ωρίμανση και τη μουσική εξέλιξη του Πάνου Γουργιώτη, ενώ τα δημιουργικά του ερεθίσματα, ξεπερνούν τα τετριμμένα σημεία των καιρών και γυρίζουν σελίδα στην μουσική του είδους τους.

gourgiotis_cover_2014_10_001

Πρόκειται για ένα πολυποίκιλο και μακριά από ταμπέλες εγχείρημα με πολλές ηλεκτρικές αλλά και άλλες τόσες πιο μελωδικές στιγμές, που είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μιας παρέας που δημιουργεί μαζί τα τελευταία χρόνια.

Παραγωγή και μίξη ανέλαβε το έτερον καλλιτεχνικό ήμισυ του Πάνου Γουργιώτη, ο Νίκος Βογιατζάκης (pulsedot, mad hat music) ενώ το mastering επιμελήθηκε ο Πάνος Μπόθος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here