20/7/2011
www.musiccorner.gr

Ο frontman των Active Member,κατά κόσμο Μιχάλης Μυτακίδης ή B.D.Foxmoor έχει κυκλοφορήσει 6 σόλο album από το 1994. Ωστόσο, η συμμετοχή του είναι καταλυτική σε όλες τις low bap κυκλοφορίες (σε διάφορες εταιρείες και label) που ξεπερνούν σε αριθμό τις 90!  Το τελευταίο του σόλο album που κυκλοφόρησε, είναι μία μοναδική σύμπραξη με τον κιθαρίστα και σταθερό για χρόνια συνεργάτη του Jamoan,  που τιτλοφορείται «La Bruja Muerta» («Η νεκρή μάγισσα» στα Ελληνικά). Πολυγράφων και ασίγαστος καλλιτεχνικά λίγες  εβδομάδες  πριν κυκλοφόρησε και το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ των Active Member με τίτλο «Στων Βουβών την εσχατιά».

Στο Live θα ακουστούν πολλά παλαιότερα αλλά  και καινούρια κομμάτια που όσοι αγάπησαν τους Active Member και τον frontman τους δεν μπορούν παρά να τα απολαύσουν.

Στη σκηνή θα συνοδεύσουν τον B.D.Foxmoor, ο χαρισματικός ράπερ από το συγκρότημα «Χνάρια» Brak, ο Jamoan και φυσικά ο  Αλεξανδρουπολίτης DJ Moya, χωρίς να λείψουν και οι συμμετοχές – έκπληξη από τοπικά low bap σχήματα. Στις 3 και πλέον ώρες που θα διαρκέσει το live όσοι παραβρεθούν στο ανοικτό κηποθέατρο Εγνατία, θα απολαύσουν τραγούδια από τους δεκάδες δίσκους στους οποίους πρωταγωνιστεί ο Μιχάλης Μυτακίδης. Τραγούδια γεμάτα με στίχους που έχουν ένα και μοναδικό στόχο. Να μας θυμίσουν, ότι ο λόγος είναι δύναμη. Και η δύναμη είναι λόγος…

Πότε; Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011
Που; Ανοιχτό Κηποθέατρο Εγνατία
Είσοδος: 12 ευρώ (10 ευρώ φοιτητικό)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here