17/6/2010
Χορηγός Επικοινωνίας: www.musiccorner.gr

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, στη μοναδική τους καλοκαιρινή αθηναϊκή συναυλία, παρουσιάζουν στο «Κηποθέατρο Παπάγου» στις 30 Ιουνίου την παράσταση «BIG BΑΝD», με δύο μόνο μουσικούς, αλλά 30 μουσικά όργανα επί σκηνής! 

Την «μεγάλη μπάντα»,που πρωτοπαρουσιάστηκε με επιτυχία φέτος στο «ΜΕΤΡΟ», αποτελούν στην ουσία οι …εξής δύο: ο Σταμάτης Σταματάκης στο κοντραμπάσο και ο Γιώργος Κατσάνος, συλλέκτης και σολίστας όλων των μουσικών οργάνων που δεν σκέφτεται ποτέ να μάθει κανείς: μουσικό πριόνι, theremin, βιμπραντονεόν, hang, καλίμπα, glockenspiel, στυλόφωνο είναι λίγα μόνο από τα όργανα που χρησιμοποιεί στην παράσταση, στήνοντας ένα «μουσικό περίπτερο» που ίσα-ίσα αφήνει λίγο χώρο στην κιθάρα και στα πλήκτρα του Φοίβου.

Έκτακτη φιλική συμμετοχή ο ντράμερ Σταύρος Μοσχούτης.

Οι τέσσερις τους, παρέα με τη Ρένα Μόρφη στο τραγούδι, «παίζουν» με το υλικό του τραγουδοποιού,  αλλά και με τραγούδια του Cohen  και του Prince, του Καζαντζίδη και της Πλάτωνος.

Όσοι δεν πρόλαβαν, λοιπόν, να γίνουν μέλη της «ΒΙG BAND» τον χειμώνα που πέρασε, έχουν μια τελευταία ευκαιρία στο «Κηποθέατρο Παπάγου», την Τετάρτη 30 Ιουνίου.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Le Page, από τα πιο ενδιαφέροντα νέα συγκροτήματα της ελληνικής indie-pop σκηνής. Ένα boy-girl γκρουπ, που με τον ηλιόλουστο νεο-φολκ ήχο του, με το toy piano, τις φυσαρμόνικες, και τα «παιδικά» φωνητικά του, έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις και οδεύει με ενθουσιασμό προς το πρώτο του LP.

Ώρα έναρξης: 8.45 μμ
Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here