Παράλληλα με την επιτυχημένη του συνεργασία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Bogaz Muzique, το φετινό χειμώνα, ο Γιάννης Παπαγεωργίου κάνει μια στάση στον αγαπημένο του Σταυρό του Νότου για δυο δικές του συναυλίες.

Έχοντας στη φαρέτρα του τα τραγούδια του, αυτά του πρώτου του προσωπικού δίσκου ‘Από τη σιωπή στη σιωπή‘, αλλά και τα πιο πρόσφατα που έχει κυκλοφορήσει επίσης από τη Minos Emi, (‘Σε μια βαλίτσα’, ‘Της ψυχής σου τα κοράλλια’, κ.ά.), επιθυμεί να συστήσει στο κοινό το δικό του μουσικό κόσμο, μέσα από τους στίχους και τις μουσικές των τραγουδιών του.

Μαζί του, βέβαια, και η πενταμελής μπάντα, η οποία προσδίδει βάσει των ενορχηστρώσεων που έχει επιλέξει, το δικό της ύφος και τη δική της ματιά τόσο στα τραγούδια του Γιάννη, όσο και σε άλλα τραγούδια. Τραγούδια διαλεχτά, από την παράδοση μέχρι τον Γιώργο Μπάτη, από τον Άκη Πάνου ως τον Νίκο Παπάζογλου.

Επιθυμία του ακόμη, είναι, στις φετινές του παραστάσεις, να μοιραστεί τη σκηνή με τρεις αγαπημένους του ανθρώπους και καταξιωμένους τραγουδιστές. Την Πέμπτη 19 Μαρτίου θα είναι μαζί του η Φωτεινή Βελεσιώτου, ενώ στις 26 Μαρτίου, θα τραγουδήσει παρέα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Γιάννη Διονυσίου.

Παίζουν οι μουσικοί:
Βασίλης Ζιγκερίδης: κανονάκι
Γιάννης Κονταράτος: βιολί, lap steel guitar
Γιάννης Παπαγεωργίου: φωνή, ακουστική κιθάρα
Λάμπρος Παπανικολάου: κοντραμπάσο
Θανάσης Τσακιράκης: ντραμς, ακουστική κιθάρα
Σωτήρης Παπάκος: ηχοληψία
Γιάννης Μπράτσης: φωτισμοί

Πέμπτη 19 κ 26 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 22.00

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή κ Θαρύπου 35-37
Κρατήσεις 210 9226975

Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here