4/10/2010
www.musiccorner.gr

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του Κωστή Μαραβέγια στην πρώτη σε ακροαματικότητα, γαλλική ραδιοφωνική εκπομπή του Stephane Bern Le fou du roi του Radio France στις 15/04/2010, έπεται συνέχεια.

Το PRIX EUROPA, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός, ραδιοφωνικός και emerging media πανευρωπαϊκός διαγωνισμός, στον οποίο συμμετέχουν τα μεγαλύτερα και πιο έγκυρα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και ιντερνετικά δίκτυα (ZDF, ARTE,RADIO FRANCE,FRANCE TELEVISIONS, MTV, NTR, NRK, ERT, RTE, ORF, RBB, RADIO RUSSIA  κ.α) θα χορέψει στους ILEGAL  ρυθμούς του MARAVEYA.

Στiς 16 Οκτωβρίου στο Großer Sendesaal του Βερολίνου, ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει την σημαντικότερη και μεγαλύτερη συναυλία της μέχρι τώρα πορείας του, μπροστά σε 900 θεατές  του Ραδιομεγάρου Μουσικής  του Βερολίνου καθώς και σε εκατομμύρια άλλων ακροατών, αφού θα γίνει ζωντανή αναμετάδοση από το Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB)  τον κρατικό ραδιοσταθμό της πρωτεύουσας της Γερμανίας  και τους υπόλοιπους συνεργαζόμενους ευρωπαϊκούς σταθμούς και ευρωπαϊκά δίκτυα.

Να σημειωθεί πως ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που ανοίγει το φεστιβάλ, ενώ η συναυλία του θα ηχογραφηθεί από το γερμανικό δίκτυο RBB και θα κυκλοφορήσει δισκογραφικά! Το LIVE FROM BERLIN θα είναι μια συλλογή από παλιά, καινούργια και άλλα, μεταφρασμένα σε διάφορες γλώσσες-όπως Ιταλικά, τραγούδια του Κωστή Μαραβέγια.

Στην Ελλάδα η αναμετάδοση θα γίνει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό KOSMOS 93.6.

STAY TUNED!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here