Με αφορμή την κυκλοφορία του ψηφιακού single με τίτλο “Χαλινάρι” από την εταιρία Μικρός Ήρως, ο Νικόλας Ευαντινός παρουσιάζει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Up Stage τραγούδια Αδέσποτα, σε στίχους και μουσική του ίδιου αλλά και άλλων αγαπημένων ελλήνων τραγουδοποιών, επώνυμων ή ανώνυμων.

Και λέμε Αδέσποτα, μιας και έτσι πρέπει να ‘ναι τα τραγούδια: άνευ δεσποτισμού και κάθε λογής εξουσίας, να ανοίγουν δρόμους προς την ελευθερία σκέψης και ψυχής – δηλαδή την Ομορφιά. Τραγούδια ζωντανεμένα με αγάπη και πάθος, ικανά να «ταρακουνήσουν» όσους έρθουν, από ένα νέο τραγουδοποιό που έρχεται να καταθέσει τη δική του αλήθεια. Την πίστη πως «η αθωότητα δεν παίρνει χαλινάρι».

evantinos_2018_10_001

Ο Νικόλας Ευαντινός έχει στο ενεργητικό του έναν solo δίσκο (Πανταχού Απών 2010), ένα δίσκο με την μπάντα Φέρ’ το Φόκο (Νικόλας Ευαντινός & Φέρ’ Το Φόκο) καθώς και ως στιχουργός συμμετοχή με πέντε τραγούδια στο δίσκο Κύρβα του Νίκου Μαστοράκη που ερμήνευσε μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Μάλαμας. Ως ποιητής από το 2008 έχει εκδώσει τέσσερα ποιητικά βιβλία.

Το digital single Χαλινάρι είναι προάγγελος μιας νέας δισκογραφικής πρότασης που είναι στα σκαριά.

Στην σκηνή του Γυάλινου Up Stage, πέρα από τον ίδιο στην ερμηνεία και το ιρλανδέζικο μπουζούκι θα τον συνδράμουν ο Γιώργος Λαμπράκης στις ηλεκτρικές κιθάρες και στα εφέ, ο Θοδωρής Σπανοδήμος στα ντραμς και ο Δημήτρης Καραντούνιας στο μπάσο.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου
Ώρα προσέλευσης 20:30
Ώρα έναρξης 21:00

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ UP STAGE
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315600

Τιμές
10 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
12 ευρώ με ποτό στο bar

40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here