O Παντελής Κυραμαργιός επιστρέφει στο Kremlino, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. Αυτή τη φορά στην ολοκαίνουργια σκηνή “Kremlino Gallery Bar” παρέα με την Αθηνά Κοντοδήμα και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

«Δυο Σπιθαμές Ακόμα» στο δρόμο της «Αρετής» καλείται να διανύσει όποιος βρεθεί στο Kremlino Gallery Bar την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Μια πορεία ενδοσκόπησης, ένα κοίταγμα προς τα μέσα με τη συντροφιά των στίχων, ένα ταξίδι-εξερεύνηση του εαυτού μας με οδηγό τη μουσική που μας ενώνει με την πηγή της ύπαρξής μας.

«Ευτυχήτητα είναι η ικανότητα του ανθρώπου να ανακαλύπτει την ευτυχία», λέει ο Παντελής Κυραμαργιός που αναζητά συνεχώς τρόπους για να κάνει ολοένα και περισσότερους συνοδοιπόρους στις συναυλίες του, να δημιουργεί δεινούς ευτυχητές, ακούραστους δηλαδή ιχνηλάτες της ευτυχίας.

Τα γεμάτα συναίσθημα τραγούδια του μας παίρνουν απ’ το χέρι και μας εξαγνίζουν. Μας οδηγούν στην κάθαρση. Γιατί «Το νεράτζι είναι πικρό. Μα κάνει καλό γλυκό».

Τραγούδια που καμιά φορά μπορεί να τα προσπερνάμε χωρίς να έχουμε νιώσει την ουσία τους στέκονται μπροστά μας και γίνονται καθρέφτες.

Τραγούδια του Παντελή Κυραμαργιού από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, ακυκλοφόρητες συνθέσεις του αλλά και δικές του εκδοχές σε αγαπημένα παραδοσιακά και αναπάντεχα σύγχρονα τραγούδια.

Μαζί του η νέα τραγουδίστρια Αθηνά Κοντοδήμα η οποία ξεχωρίζει για την υπέροχη χροιά της φωνής της και για τον τρόπο που φέρνει με την ερμηνεία της τα παραδοσιακά χρώματα στον καμβά του σήμερα.

kyramargios_kontodima_2018_12

Άκης Γαβαλάς: Ντραμς
Ιούλιος Κουτσογεωργίου: Μπάσο
Γιάννης Ταυλάς: Ηλεκτρική κιθάρα
Θανάσης Μάντζαρης (Ethan):Πιάνο
Βασίλης Ραψανιώτης: Βιολί
Νικόλας Μαύρος: Μπουζούκι

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22:30

Kremlino Gallery Bar
Χαϊδαρίου 6 & Κάστορος, Πειραιάς
Τηλ. 210 4100010

Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
10 ευρώ φοιτητικό / ανέργων
*Για τους σκοπούς των ΕΝ.Π.ΑΝ

Προπώληση: viva.gr, Kremlino

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here