Η φωνή του και η ερμηνεία του Σταμάτη Κόκοτα, αποτελούν κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας. Έχει ερμηνεύσει σπουδαία τραγούδια-επιτυχίες όλων των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και στιχουργών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο, Βασίλη Τσιτσάνη, Δήμο Μούτση, Απόστολο Καλδάρα, Γιάννη Σπανό, Γιώργο Ζαμπέτα, Γιώργο Χατζηνάσιο, Νίκο Γκάτσο, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, Λευτέρη Παπαδόπουλο και άλλους.

Ο Σταμάτης Κόκοτας θα κατηφορίσει απ’ της «Ακρόπολης τα μέρη» στο Άλσος και θα στείλει «φιρμάνι» μουσικό στην Κρήτη και στη Μάνη, θυμίζοντας μας το «Ένα όνειρο απατηλό», το «Με τι καρδιά να σ’ αποχαιρετήσω», το «Πες πως μ αντάμωσες», το «Στου Προφητ’ Ηλία τα σοκάκια», την «Πειραιώτισσα» τον «Τρελό», το «Ένα αλάνι απ’ το λιμάνι», το «Δεν το μπορείς», το «Γιέ μου» και άλλα πολλά υπέροχα τραγούδια του.

Μαζί του στο πιάνο ο μαέστρος Γιάννης Δοναδίκης, με σολίστ στο μπουζούκι τον βιρτουόζο Κοσμά Κοκόλη και δίπλα του ο ραγδαία ανερχόμενος «Μαντάμ» τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής που εσχάτως «Ανεξήγητα αρέσει» με τραγούδια από την δισκογραφία του και την «Ανωτάτη Ζαμπετική».

Συμμετέχει ο Δημήτρης Κόκοτας

Κυριακή 12 και Κυριακή 19 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Το Άλσος
Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8831487

Τιμές εισιτηρίων:
Α ΣΕΙΡΑ: 45€ και 50€ -περιλαμβάνει συνοδευτικό πιάτο ανά 2 άτομα. Επιλέγει ο πελάτης
A ΖΩΝΗ: 35€
Β ZΩΝΗ (εξωστης) 25€
ΟΡΘΙΟΙ: 10€
ΠΙΣΩ ΕΞΩΣΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ): 15€
Σημείωση: Οι τιμές αφορούν εισιτήριο εισόδου και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Προπώληση: www.ticketservices.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here