Με πολύ ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι Θεσσαλονικείς τον Νίκο Κουρκούλη στην πρεμιέρα του στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15 Ιανουάριου. Στο γεμάτο από κόσμο και παλμό FIX Live ο Νίκος Κουρκούλης για ακόμη μια φορά κέρδισε τις εντυπώσεις και τα πιο θερμά σχόλια του κοινού!

Στην σκηνή λίγο μετά τα μεσάνυχτα εμφανίσθηκε η Χρύσπα, μέσα από ένα εντυπωσιακό σκηνικό και υπό την συνοδεία ενός εξαιρετικού ακροβατικού show, με το νέο της τραγούδι «Αγάπη Παράξενη». Ανανεωμένη και πολύ sexy η Χρύσπα καλησπέρισε τον κόσμο και έδωσε το σύνθημα για το πιο ξέφρενο πάρτυ. Στην συνέχεια ο Κώστας Μαρτάκης, εμφανίσθηκε με το μπαλέτο να τον πλαισιώνει, υπό τους ήχους του «Πιο κοντά» αλλά και μιας ατμοσφαιρικής καταιγίδας που δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ενώ ακολούθησε το νέο του τραγούδι «Ποτέ».

Λίγο αργότερα ήρθε η ώρα για τον πρωταγωνιστή του σχήματος. Ο Νίκος Κουρκούλης, χαμογελαστός και πολύ ευδιάθετος εμφανίσθηκε στην σκηνή του Fix Live με το νέο του τραγούδι «ώπα- ώπα», με  sexy χορεύτριες να τον πλαισιώνουν και τους Θεσσαλονικείς να τον αποθεώνουν με βεγγαλικά αλλά και ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα! Ο Νίκος Κουρκούλης αφού καλησπέρισε από μικροφώνου τον κόσμο, τον ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε και όπως είπε και ο ίδιος «Εγώ και οι συνεργάτες μου θα κάνουμε τα πάντα για να σας έχουμε στα …ώπα-ώπα»!

Ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο Βασίλης Καρράς που έδωσε την σκυτάλη στον Νίκο Κουρκούλη, αφού εμφανίζονταν στο Fix Live πριν τον Νίκο. Το κέφι ανέβηκε στα ύψη με τον Νίκο Κουρκούλη να δίνει για ακόμη μια φορά τον καλύτερο του εαυτό! Ξεχωριστή στιγμή της  βραδιάς η καλλιτεχνική συνάντηση στο «Μπαρ Αγάπη» του Νίκου Κουρκούλη με τον Κώστα Μαρτάκη και την Χρύσπα σε ένα χιουμοριστικό τρίο που εντυπωσίασε όλους τους θεατές, ενώ εξίσου εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Νίκου Κουρκούλη πλαισιωμένου απ’ το 15 μελές Ποντιακό Χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων Πολίχνης. Την σκηνοθεσία και σκηνογραφία  του προγράμματος υπογράφει ο Νίκος Κουρκούλης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here