Το ολοκαίνουργιο album του Σάκη Ρουβά με την υπογραφή του Φοίβου μόλις κυκλοφόρησε. 11 χρόνια μετά την τελευταία ολοκληρωμένη και άκρως επιτυχημένη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Παράφορα», ο Σάκης Ρουβάς συναντάει τον Φοίβο και μαζί δημιουργούν το «Στα καλύτερά μου», μια εκρηκτική μουσική σύμπραξη με 10 ολοκαίνουργια τραγούδια.

Ο τίτλος του album δεν είναι τυχαίος. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς είναι κυριολεκτικά «Στα Καλύτερά Του», πιο ώριμος και δημιουργικός από ποτέ, με ήχους που ξεχωρίζουν από το πρώτο άκουσμα, αγγίζουν την ψυχή και ξεσηκώνουν κάθε κύτταρο του σώματός μας.

Το «Στα Καλύτερά Μου» περιλαμβάνει στο σύνολο 10 επιτυχίες, ανάμεσά τους τα ήδη γνωστά και αγαπημένα «Υπεράνθρωπος» και «Πάρε Με Αγκαλιά». Ακόμα, θα ανεβάσετε τη διάθεσή σας με τα pop anthems «Στα Καλύτερά Μου» & «Ασπιρίνη», θα χορέψετε με τη «Σοκολάτα», θα συγκινηθείτε με μοναδικές μπαλάντες όπως τα «Άσπρο T-Shirt» & «Παυσίπονα» και θα ταξιδέψετε με τις μελωδίες των «Υπέροχη Ζωή», «Γυμνοί Στη Βροχή» & «Άλυτη Εξίσωση».

Ο δίσκος του Σάκη Ρουβά κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμος και σε φυσικό προϊόν σε όλα τα καταστήματα δίσκων στην Ελλάδα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here