10/5/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Λίγες μόλις μέρες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου της δίσκου, ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΟΥ ΟΠΛΟ, από την WARNER, η Salina μας αποκαλύπτει όλα τα … καινούργια της όπλα, τα τραγούδια της, σε δύο μοναδικές εμφανίσεις στο ZAZZIUM και στο PIU VERDE.

Με την σαγηνευτική, αισθαντική φωνή της, μας υπόσχεται δυο βραδιές με ηλεκτρονικό – ροκ ήχο και παλμό, αλλά και μελωδικές μπαλάντες, με μουσικές και στίχους που της χάρισαν φίλοι (όπως: Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Σαββιδάκης, Αντώνης Μιτζέλος, Ευρυδίκη) αλλά που έγραψε και η ίδια.

Η Salina ερμηνεύει ζωντανά τα καινούργια της τραγούδια: «Το καινούργιο σου όπλο», «Μπορώ», «Ρολόγια», «Ύπνος», «Διαφορές», «Θα αντισταθώ», «Ένα τελευταίο τραγούδι», «Δεν υπάρχει ρεφραίν» αλλά και αγαπημένα τραγούδια από το πρώτο προσωπικό της album, «Πονάει η αγάπη», «Μετρώ τις ώρες», όπως επίσης και διασκευές που αγάπησε στην πορεία.  Λίγο πριν αρχίσουν οι υψηλές θερμοκρασίες, η Salina μας δίνει επί σκηνής άλλη μια φορά την καρδιά της και μας προσκαλεί να βρούμε όλοι μαζί το ρεφραίν … του καλοκαιριού μας!

H Salina γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στην Κύπρο και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική με υποτροφία του ΘΟΚ στο Κ.Θ.Β.Ε., θεατρολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποκριτική κινηματογράφου στο NYFA (LA CA, Los Angeles). Έκανε σπουδές στο χορό (κλασσικό μπαλέτο) και τη μουσική (πιάνο). Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και έχει ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 Live @ ZAZZIUM

Guest: Ευρυδίκη

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011 Live @ Piu Verde

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here