11/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει η Χρύσα Κοσμίδου

Δημοσιεύτηκε από την EBU το επίσημο video clip της ελληνικής συμμετοχής. Τελικά οι Έλληνες ιθύνοντες δεν επέλεξαν να γυρίσουν κάποιο καινούργιο video, αλλά αποφάσισαν να σταλθεί ως video clip η βιντεοσκόπηση από την ειδική εκπομπή παρουσίασης των ελληνικών υποψήφιων τραγουδιών.

Μια λέξη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το video clip του “Watch my dance” και αυτή είναι η λιτότητα. Ο Λούκας Γιώρκας και o Stereo Mike εμφανίζονται επί σκηνής και τραγουδάνε και το μόνο που δεν βλέπουμε είναι να χορεύουν! Δύο άτομα μόνο είναι πολύ δύσκολο να «γεμίσουν» τη σκηνή και ειδικά όταν ο ένας από τους δύο κάθεται καθόλη τη διάρκεια του τραγουδιού ακίνητος. Καλώς ή κακώς το κοινό της Eurovision δεν ψηφίζει μόνο τη μουσική και το στίχο, αλλά και τη σκηνική παρουσία, η οποία είναι σχεδόν ανύπαρκτη στη φετινή εκπροσώπηση.

Τα σχόλια που υπάρχουν στο youtube, όπου βρίσκεται και το video clip, δεν είναι τόσο θετικά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δείχνουν τη φανερή προτίμησή τους στον περσινό τραγούδι που έστειλε η Ελλάδα, δηλαδή το τραγούδι “OPA” των Γιώργου Αλκαίου and Friends.

Ωστόσο πολλά είναι και τα σχόλια που αφορούν το όμορφο παρουσιαστικό του Γιώρκα και τη διαφορετικότητα του τραγουδιού σε σχέση με τα υπόλοιπα που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here