Η Κατερίνα Πολέμη, το κορίτσι που ανακαλύπτουμε τα τελευταία χρόνια σε πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς ρόλους (μουσικός-συνθέτης-ερμηνεύτρια), προσκαλεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, τις εξαιρετικά ταλαντούχες φίλες και ομότεχνές της δημιουργούς και ερμηνεύτριες Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα και Μαρία Παπαγεωργίου, για να τραγουδήσουν όλες μαζί στο προαύλιο του Ηρωδείου ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ενισχύοντας το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και ταξιδεύοντας το μήνυμα της πρόληψης σε όλη την Ελλάδα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εκστρατείας γνωστής εταιρείας καλλυντικών, κατά τον μήνα Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, και θα ντύσει μουσικά τη συμβολική φωταγώγηση του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού. Η συμβολική φωταγώγηση του μνημείου αποτελεί μέρος μια παγκόσμιας πρωτοβουλίας που υπενθυμίζει, για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

H Κατερίνα Πολέμη με την κιθάρα της και έχοντας μαζί της κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες μουσικούς (Κιουρτσόγλου, Άννινος, Αγγελόπουλος, Παπαδόπουλος), τραγουδά και παρουσιάζει συνθέσεις της από την Μεγάλη Χίμαιρα, την Μικρά Αγγλία και από την δεύτερη πατρίδα της τη Βραζιλία. Μαζί της η Παυλίνα Βουλγαράκη με τη μοναδική ατμόσφαιρα της ερμηνείας και των συνθέσεων της, η Κατερίνα Ντούσκα με την καθηλωτική φωνή και την πολυπολιτισμικότητά της και η Μαρία Παπαγεωργίου με τη δύναμη της ερμηνείας της και το μοναδικό live αίσθημά της.

Μία συναρπαστική συναυλία γεμάτη φρεσκάδα και ταλέντο, στον υπέροχο, ειδικά φωταγωγημένο προαύλιο χώρο του Ηρωδείου, υπό την σκέπη και την προστασία της Ακρόπολης, με τις ευωδιές και τη δροσιά της Αθήνας του Οκτώβρη. Και με τέσσερις νέες και ήδη ξεχωριστές και αγαπημένες γυναίκες – δημιουργούς να ενώνονται για πρώτη φορά με σκοπό την ευαισθητοποίηση. Τα έσοδα της συναυλίας θα ενισχύσουν το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες γυναίκες σε όλη την Ελλάδα να πραγματοποιήσουν μια δωρεάν μαστογραφία μέσω της κινητής μονάδας μαστογράφου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Ενορχηστρώσεις – Επιμέλεια ορχήστρας: Κατερίνα Πολέμη

Ερμηνεύουν:
Κατερίνα Πολέμη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα, Μαρία Παπαγεωργίου

Μουσικοί:
Μπάσο: Γιώτης Κιουρτσόγλου
Πιάνο: Στάθης Άννινος
Τύμπανα: Γιάννης Αγγελόπουλος
Τρομπέτα: Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης, Αντώνης Ζαχόπουλος
Σχεδιασμός και χειρισμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης

ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΩΔΕΙΟΥ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ – ΑΘΗΝΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
TICKET SERVICES
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr
– Καταστήματα PUBLIC, www.tickets.public.gr
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 3428272

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here