21/6/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

full moon parties του Bolivar Beach Bar έγιναν παράδοση στο ημερολόγιο των βραδινών μας εξορμήσεων.. πόσο μάλλον αυτό του Ιουνίου…!

Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα λάμψει στον ουρανό μια SUPER Πανσέληνος: το μεγαλύτερο και κοντινότερο φεγγάρι στη Γη – πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη νύχτα του χρόνου!

Super Moon και Super Full Moon party στο αγαπημένο Bolivar στην Ακτή του Ηλιου με ένα πραγματικά εκρηκτικό live event που θα σας παν-ξε-ση-κώ-σει!

Το stage θα στηθεί για μια ακόμη φορά δίπλα στην υπέροχη (like Καραϊβική) κατασκευή του Bolivar και εμείς, κάτω από το Super Moon και τους φοίνικες θα χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως… δεν θα μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς γιατί μαζί μας θα είναι οι BALKAN EXTRAVAGANZA SHOW
Hosted by Dj Spery
Special guest Melios Balkana Mama, Aggeliki Toubanaki & BATALA

full_moon_party_2013_06_01

Melios Balkana Mama είναι μια 10μελής μουσική παρέα που κάνει αισθητή την παρουσία της, τόσο με το πολυπληθές σχήμα τους όσο και με τις μουσικές τους εμπνεύσεις και διασκευές.

Όπως δηλώνει και το όνομα τους, οι Melios Balkana Mama έχουν επηρεαστεί από τον ήχο που βγάζουν τα χάλκινα πνευστά όταν τα παίζουν με όλη τους την ψυχή οι Βαλκάνιοι, αλλά και από swing, reggae, ska, rock μουσικές.

Οι Melios Balkana Mama με τις ραδιοφωνικέ ς επιτυχίες τους όπως, Όχι άλλη μιζέρια, Το φίλο σου δεν κάνω, Balkan Rembetiko, αλλά και τις διασκευές τους, που ξεκινούν από τον Τζίμη Πανούση και φτάνουν έως τους Prodigy, αφού περάσουν πρώτα από τον Σαββόπουλο και τον Psy, θα βάλουν φωτιά στα πόδια σας και το χαμόγελο στα χείλη σας.

Οι Melios Balkana Mama αποτελούνται από τους :

Μέλιος Κατσαμάκης – Φωνή, τρομπέτα, στίχοι-μουσική, Αλέξανδρος Λιβιτσάνος – Πλήκτρα, κόρνο, ενορχήστρωση, Παναγιώτης Καμβυσίδης – Τούμπα, Μάρκος Κάραβας – Σαξόφωνο ( Alto + Baritone), Νίκος Ράλλης – Τρομπέτα, Παναγιώτης Δανίκας – Μπάσο, Σπύρος Πελεκάνος – Ηλεκτρική + Ακουστική κιθάρα, Γιώργος Λιβαδάς – Τύμπανα, Κρουστά

Dj Spery πιστεύει πως «η Βαλκανική μουσική είναι το μικρόβιο. Και η ίδια το… μεταδίδει!»

Ήχοι από πνευστά, ξέφρενοι ρυθμοί, τσιγγάνικες μελωδίες.. Το σκηνικό αυτό, αποτελεί τρόπο ζωής για την Dj Spery που εδώ και πέντε χρόνια έβαλε σκοπό να διαδώσει τους Βαλκανικούς ήχους από πόλη σε πόλη με το «BALKAN EXTRAVAGANZA SHOW»!

Το performance της είναι επηρεασμένο από τις κινήσεις των belly dancers, την ενέργεια της Σλάβικης ψυχής και τα γυναικεία φωνητικά των παραδοσιακών Βουλγάρικων τραγουδιών που συνοδεύει με τους live ήχους του ταμπουρίνου και της γκραν κάσας της!  Αποδεικνύοντας ότι το μουσικό της πάθος ταιριάζει απόλυτα στις πιο ξέφρενες νύχτες, προκαλεί το κοινό σε έναν “μουσικό οργασμό”, πάνω στα dance floors…

H Αγγελική Τουμπανάκη είναι η δημιουργός και τραγουδίστρια των «Buzz Bastardz» που συνδυάζουν τζαζ αρμονία με παραδοσιακούς ήχους και ρυθμούς διαφόρων λαών.

Οι BATALA είναι ένα διεθνές μουσικό group που κινείται σε ρυθμούς samba reggae και έχει αποστολή να μεταφέρει την αυθεντική μουσική και την κου λτούρα του καρναβαλιού της Bahia στο πλατύ κοινό. Οι Η μουσική τους που γεννήθηκε στο Salvador της Bahia και έχει τις ρίζες της στα παραδοσιακά αφρικάνικα κρουστά με μεγάλη δόση από Βραζιλιάνικη samba – για του λόγου το αληθές – οι Batala δεν λείπουν ποτέ από το καρναβάλι της Βραζιλίας!

Οι BATALA παίζουν την μουσική τους με τέσσερεις τύπους τυμπάνων, δημιουργώντας έναν «βροντερό» ήχο που ξεσηκώνει τις αισθήσεις. Ο έντονος ρυθμός σε συνδυασμό με τον δυναμικό χορό και την πανδαισία χρωμάτων στα κοστούμια, δημιουργούν ένα μοναδικό θέαμα, μια αξέχαστη οπτικοακουστική εμπειρία που λίγοι ξεχνούν.

Ιδρυτής του group είναι ο Giba Gonçalves dos Santos, κρουστός από την Bahia, ο οποίος ξεκίνησε τους BATALA το 1997 στο Παρίσι. Από το Παρίσι οι BATALA εξαπλώθηκαν … και το 2010 δημιουργήθηκε στην Αθήνα ένα νέο group BATALA, μεταφέροντας τους ρυθμούς της samba reggae και στην Ελλάδα.

Καταλαβαίνετε τι θα συμβεί στις 23 Ιουνίου όταν η παραλία μπροστά από το στο Bolivar Beach Ba γεμίσει από τους «φοβερούς και τρομερούς» BATALA…

Η καλοκαιρινή επανάσταση καλά κρατεί, με τους εκρηκτικούς Βαλκανοswing Βalkana Mama και τους ξεσηκωτικούς κρουστούς Batala σε ξέφρενους Samba &# 8211; reggae ρυθμούς!

Τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε την Κυριακή 23 Ιουνίου

FULL MOON – SUPER MOON
Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου
Άλιμος
Τηλ.: 697 0367 684

Free Entrance – Free Parking

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here