Το φλογερό ταμπεραμέντο του Ζακ Στεφάνου και της μΠάντα-Κοάλα διαπερνά τους τοίχους του Κοοkoo live bar και μας προσκαλεί να δούμε τις Πέμπτες αλλιώς!

Ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα με την νέα προσθήκη του σχήματος, την βαθιά soul φωνή της Cathy Idra, παρουσιάζουν κάθε Πέμπτη στην σκηνή του ΚοοΚοο, μια παράσταση διαφορετική απ’ ότι μας έχουν συνηθίσει έως τώρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, διασκευές τραγουδιών από τους δύο παλαιότερους δίσκους του Ζακ Στεφάνου, τραγούδια από τον νέο δίσκο «Κoalaboration» που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο αλλά και επιλεγμένες διασκευές από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή.

Με καινοτόμο διάθεση φέτος, το διάρκειας τριών ωρών + κάτι πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με μια τριαντάλεπτη ιστορία μουσικοχορευτικού οίστρου από τα ‘50s μέχρι αυτή την ώρα. Η μΠάντα-Κοάλα επιδιώκει να εκφράσει ταυτόχρονα δύο διαφορετικά προφιλ, που θα συνεργαστούν αρμονικά για πρώτη φορά. Απ΄τη μια εκείνο της συνεπούς και σοβαρής ροκ μπάντας και απ΄την άλλη των κρυμμένων άλλων ταλέντων και καταπιεσμένων δυνατοτήτων που εμπνέονται από την μουσική που άκουγαν οι γονείς τους, για να βγουν στην επιφάνεια με την μορφή ενός ιδιότυπου ροκ μιούζικαλ. Σκηνογραφία, σκηνοθεσία, κινησιολογία και προσπάθεια ελεύθερης απόδοσης, αποκλειστικά Ζακ Στεφάνου και μΠάντα-Κοάλα.

Ώρα έναρξης: 22.30
Eίσοδος με ποτό: 12€
Επόμενο ποτό: 8€

Για κρατήσεις σταντς και τραπεζιών:
Φιάλη: 80 ευρώ / 4 άτομα
Κρασί: 40 ευρώ / 2 άτομα

Kookoo live music bar
Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλ: 210-3450930

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here