14/12/2010
www.musiccorner.gr

Ο κορυφαίος ερμηνευτής του ιταλικού τραγουδιού Albano Carrisi και ο δικός μας άνθρωπος, ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, ανακοινώνουν τη δισκογραφική συνεργασία τους.

Η συνάντηση δύο καλλιτεχνών, η διασταύρωση δύο πολιτισμών, η ένωση δύο γειτονικών λαών. Μέσα από τη μελωδία, τη γλώσσα, το συναίσθημα, την ερμηνεία, τα τραγούδια! Δώδεκα τραγούδια – επιλογές από τη δισκογραφία των δύο καλλιτεχνών – που ηχογράφησαν πριν λίγους μήνες στην Ιταλία – ξεκινώντας ένα μουσικό ταξίδι που θα απολαύσουμε πολύ σύντομα.

«Αυτή είναι πραγματικά μια μεγάλη συνεργασία» δηλώνει ο Al Bano. «Δύο πρόσωπα, μια φυλή. Δύο φωνές, 12 τραγούδια, απ’ τα πιο όμορφα που υπάρχουν. Και πάνω απ’ όλα μια μεγάλη μουσική ένωση με μεσογειακή έκφραση. Αυτή η συνεργασία θα είναι όπως το ταξίδι του Οδυσσέα γεμάτο όμως από όμορφα πράγματα και όμορφες μουσικές που θα ανακαλύπτουμε συνέχεια και όχι μόνο…»

«Τραγουδάω με τη μεγαλύτερη ιστορία του ιταλικού τραγουδιού», δηλώνει ο Γιάννης Πλούταρχος. «Είναι τόσο μεγάλη η τιμή που μου κάνει που ούτε να το ονειρευτώ δεν θα μπορούσα».

Το album – στο οποίο πρόκειται να ακούσουμε το Γιάννη Πλούταρχο να τραγουδάει και στα ιταλικά, ενώ ο Al Bano ερμηνεύει το «Φίλε» – αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο από τη Heaven, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με τη νέα δισκογραφική του εταιρία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here