Γράφει η Εύα Αροτσίδου
Φωτογραφίες: Μάριος Γκούβας

Σάββατο βράδυ στο club του Σταυρού του Νότου. Ο χώρος ασφυκτικά γεμάτος από νωρίς. Άτομα όλων των ηλικιών έτρεξαν να δουν ένα πρόγραμμα πολλά υποσχόμενο. Τρία νέα ταλαντούχα παιδιά ο Αλέξανδρος Μίχος, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης, δεσμεύονται πως θα σας κάνουν να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ.

mihos_koniak_theodorakis_live_2016_09_001

Το πρόγραμμα ανοίγει ο κιθαρίστας Κωστής Πυρένης και σε βάζει αμέσως στο κλίμα με ροκ αλλά και έντεχνα κομμάτια ζεσταίνει το ήδη έτοιμο κοινό. Αυτό που ακολουθεί μετά είναι αποκάλυψη.

Ο Αλέξανδρος Μίχος μας τραγουδάει κομμάτια από την επερχόμενη δισκογραφική δουλεία του και μας κάνει να ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει. Με τη μοναδική φωνή του, αλλά και την έντονη σκηνική του παρουσία δεν θέλεις να κατέβει από τη σκηνή. Με την απίστευτη ενέργεια του ξεσηκώνει τον κόσμο.

Η γυναίκα της παρέας μας Αλεξάνδρα Κόνιακ μας συστήνεται με το τραγούδι της «Σε επιλέγω» και μας κάνει να θέλουμε να την επιλέξουμε και εμείς και άλλη φορά για τη διασκέδαση μας. Στη συνέχεια μας τραγουδά το «Άνοιξε μου» και δικαιωματικά της ανοίγουμε μια πόρτα στη καρδιά μας.

Ο έτερος άντρας Παρασκευάς Θεοδωράκης με την καταπληκτική του φωνή με το τραγούδι του «Ο χορός των ξωτικών», που είναι εμπνευσμένο από την ταινία Χόμπιτ, μας ταξιδεύει σε άλλα μέρη. Μας παρουσιάζει δικά του τραγούδια και το σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια.

Μοναδική στιγμή η συνύπαρξη και των τριών επί σκηνής. Με τραγούδια από διαφορετικά είδη σε εκπλήσσουν ευχάριστα. Θα ακούσεις νέες εκτελέσεις σε παλιά κομμάτια, πολύ έξυπνα τροποποιημένα.

Έχοντας παντρέψει την έντεχνη μουσική, με το ροκ και την παραδοσιακή μουσική θα καθηλώσουν το κοινό, που έχει γίνει ήδη όλο μια παρέα. Θα ακούσεις από τον «Τρελό» του Πασχαλίδη, Αγγελάκα, Αλκίνοο, Πρωτοψάλτη αλλά και το «Στης πικροδάφνης τον ανθό» μέχρι το «Η γη γυρίζει» και άλλα πολλά. Μουσικές για όλες τις επιλογές, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό άνθρωπο. Οι εναλλαγές των τραγουδιών είναι ανατρεπτικές τόσο όσο. Σε κάνουν να εκπλήσσεσαι ευχάριστα και να αγωνιάς για το επόμενο κομμάτι.

Ένα είναι σίγουρο. Οι τρεις καλλιτέχνες θα σε κάνουν να διασκεδάσεις με τη ψυχή σου. Θα σε συγκινήσουν, θα σε κάνουν να χορέψεις, θα σε ταξιδέψουν. Και τι πιο ωραίο όταν τα ταξίδια έχουν μουσική υπόκρουση τις μοναδικές φωνές του Αλέξανδρου Μίχου, της Αλεξάνδρας Κόνιακ και του Παρασκευά Θεοδωράκη.

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here