Γράφει η Στέλλα Καραμπακάκη
www.musiccorner.gr
Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Και να που ήρθε λοιπόν η μέρα, και ανταλλάξαμε μαζί καλημέρα! Καλώς σας βρήκα, καλώς με βρήκατε και καλό χειμώνα να έχουμε παρέα…!

Όλα γύρω μου γυρίζουν, σκέψεις, λέξεις, και αναρωτιέμαι τι να σας πρωτοπώ και τι να σας πρωτογράψω μετά από ένα τόσο καυτό καλοκαίρι – όχι με την καλή έννοια απαραίτητα.

Για αρχή λέω να σας συστηθώ…

Με λένε Στέλλα και συνηθίζω να λέω πως είμαι καλά!

Κακή συνήθεια αυτή, γιατί ο κόσμος το πιστεύει, όπως τα παιδάκια πιστεύουν πως υπάρχει Άγιος Βασίλης.

Μια άλλη κακή συνήθεια που έχω είναι να κρατάω ένα άτυπο απουσιολόγιο με αυτά που θα ήθελα να κάνω, να πω και να δω, όπως επίσης και με εκείνους με τους οποίους θέλω να τα κάνω, να τα πω και να τα δω. Πρόκειται για πολύ μεγάλη ηλιθιότητα, αν το καλοσκεφτεί κανείς, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις το πλην στο κουτάκι είναι πιο βέβαιο και από τον καθιερωμένο καλοκαιρινό καύσωνα που χτυπά πάντα τις ημέρες που τυχαίνει να ξεμείνω στην Αθήνα…

Εν πάσει περιπτώσει, θα περπατήσουμε παρέα μέχρι το επόμενο καλοκαιρινό μας σοκολά-το-χρώμα, για να σχολιάσουμε τις σύγχρονες σχέσεις που αποτελούν υπόθεση εξίσου επίπονη με την οικονομική κατάσταση της σύγχρονης Ελλάδας…!

Τώρα πια φαίνεται πως το δύσκολο έργο του να βρεις ένα ταίρι περιπλέκεται με το δύσκολο έργο του να βρεις ή να κρατήσεις μια δουλειά, ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο και βέβαια την καλή σου διάθεση, η οποία αλλάζει διεύθυνση, αλλάζει σπίτι, αλλά πολύ φοβάμαι πως …δεν μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη, στην προκειμένη περίπτωση τουλάχιστον, γιατί και εκεί τα ίδια σκατά θα έχει να αντιμετωπίσει και δεν θα μπορεί να πάρει και στεγαστικό!

Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι όμως και τα πλην στο κουτάκι δίπλα από τη βολή μας θα αυξάνονται με γοργό ρυθμό.

Πάνω που πίστευα ότι για όλα φταίνε οι άντρες, ήρθαν στον κόσμο μου τα πάνω κάτω, μιας και ανακάλυψα πως μάλλον δεν φταίνε ούτε αυτοί. Κι ενώ πολύ θα ήθελα να ρίξω το φταίξιμο τουλάχιστον στην Marilyn που φαίνεται πως το τράβαγε ο οργανισμός της αν μη τι άλλο, αυτή φάνηκε πιο προνοητική και την έκανε με ελαφρά πριν έρθουν τα χειρότερα!

Και τώρα, σε ποιον θα …put the blame on;

Απουσιολόγιο!

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here