20/10/2010
Ρεπορτάζ – Φωτογράφηση: Μαρία Παπαγεωργίου
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας Μουσικής Σκηνής “Ρυθμός Stage”)

Βράδυ Σαββάτου 16 Οκτωβρίου και ο προορισμός μας για σήμερα είναι η μουσική σκηνή “Ρυθμός Stage” για να παρακολουθήσουμε τη μουσική παράσταση “Κάπου θα συναντηθούμε” με τον Γιάννη Μηλιώκα και την Γεωργία Γραμματικού!

Φτάσαμε αρκετά νωρίς κι έτσι χρειάστηκε να περιμένουμε λίγο απ’ έξω, όμως δεν είμαστε οι μόνοι μιας και πολλοί άλλοι φίλοι του Γιάννη είχαν αρχίσει να καταφθάνουν. Γύρω στις 10.30 αρχίσαμε να μπαίνουμε μέσα όπου μας υποδέχτηκε με χαμόγελο το προσωπικό του Ρυθμού στον πολύ ζεστό του χώρο. Αφού τακτοποιηθήκαμε στο τραπέζι μας κοίταξα γύρω μου και είδα πώς το μαγαζί ήταν ήδη γεμάτο!

Γύρω στις 11.30 οι μουσικοί πήραν τις θέσεις τους πάνω στη σκηνή και ο Γιάννης με τη Γεωργία εμφανίστηκαν ξεκινώντας το μουσικό τους ταξίδι με το πολύ έξυπνο και γεμάτο αλήθεια τραγούδι τους, τη “ΔΕΗ”!

Στη συνέχεια έμεινε στη σκηνή ο Γιάννης Μηλιώκας για να μας θυμίσει τραγούδια από την πορεία του, τα οποία βέβαια ποτέ δεν ξεχάσαμε και πάντα σιγοτραγουδούσαμε όλα αυτά τα χρόνια της απουσίας του. Ανάμεσα τους πολλά αγαπημένα όπως “Κατά Ιωάννη Μ”, “Γκρέκο μασκαρά”, “Κακοσάλεσι”, “Ποιμενικό ροκ”, καθώς και αρκετά  πιο πρόσφατα. Ιδιαίτερες ήταν οι στιγμές όπου η συμμετοχή του κοινού ήταν πολύ θερμή όπως στα κομμάτια “Άντρα μου πάει” και “Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες”.

Βέβαια δεν έλειψαν και οι αρκετά φορτισμένες στιγμές όπως όταν ο Γιάννης Μηλιώκας είπε “τώρα πάλι θα σας στενοχωρήσω” και ερμήνευσε μοναδικά το διαχρονικό “Για το καλό μου” και βέβαια το χειροκρότημα ήταν δυνατότερο από όλα!

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Γεωργία Γραμματικού που μας τραγούδησε κομμάτια από προσωπικές της δουλειές, ένα από τα οποία έχει τον τίτλο “Τα τραγούδια μου” και το έχει ερμηνεύσει μαζί με την Ελένη Βιτάλη.

Πλησιάζοντας προς το τέλος ανέβηκαν στη σκηνή και οι δύο μαζί με τις κιθάρες τους και μας χάρισαν ένα ποτ πουρί από πολύ αγαπημένα κομμάτια όπως “Όμορφη και παράξενη πατρίδα”, “Dust in the wind”, “Κουτσή κιθάρα”, “Άστα τα μαλλάκια σου”, “Ο δρόμος” και άλλα πολλά.

Αφού λοιπόν μας καληνύχτισαν είδαν πως …δεν είχαμε σκοπό να φύγουμε ακόμα και βγήκαν πάλι στη σκηνή για να μας τραγουδήσουν ξανά κάποια από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Γιάννη, όπως το περίφημο “Ροζ”, επιτυχία που πρωτοερμήνευσε ντουέτο με την Αφροδίτη Μάνου!

Έτσι τελείωσε ένα τρίωρο πρόγραμμα με παλιά και καινούρια τραγούδια από δύο αγαπημένους τραγουδοποιούς και εμείς φύγαμε από το “Ρυθμός stage” με τη σκέψη και την ελπίδα πως “θα ξανασυναντηθούμε” σίγουρα και σε άλλες μουσικές περιπέτειες μαζί τους!

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από το live

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here