Ο Anser υπόσχεται μία νύχτα φωτιά στην καρδιά της Αθήνας. Ο Σπαρτιάτης ράπερ, ένα χρόνο μετά τη μεγάλη συναυλία των 5.000 ατόμων, ανανεώνει το ραντεβού του στην Τεχνόπολη, για μία βραδιά «που θα μείνει για πάντα».

«Μια ιδέα
Δυο λόγια
Κάποιοι στίχοι
Τα πιο έντονα συναισθήματα
Τα παιδιά που δεν τα σήκωνε ο τόπος
Η φωτιά που καίει την ψυχή
Η ανάγκη για σύνδεση
Η αγάπη
Αυτά θα μείνουν για πάντα»
Anser, 2023

Ήταν 30 Ιουνίου του 2022 όταν ο Anser γιόρτασε τα 15 χρόνια του «Εν Δράσει» σε μία βραδιά γεμάτη «flash-backs» και «flash-forwards» από την καλλιτεχνική του διαδρομή στην Αθήνα. Σε εκείνη την επετειακή του εμφάνιση όλη η πόλη φώναζε στίχους των τραγουδιών του και ένα αίσθημα απέραντης δύναμης επικρατούσε στο χώρο.

Ένα χρόνο μετά, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Anser, έχοντας στο πλευρό του τον Eversor και τον Andri J οργανώνει ξανά την απόδραση από τα κεντρικά της πρωτεύουσας. Μια νύχτα στην οποία φωνές, καρδιές και μουσική θα αφιερωθούν σε όσα πάνε κόντρα στο χρόνο και μένουν για πάντα. Ο ίδιος στο νέο του τραγούδι ρωτάει τον ακροατή: «Όλα αυτά που κατάφερα τα άξιζα πες μου ή μήπως γίναν από τύχη;»

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, ο Anser δίνει την απάντηση με τον καλύτερο τρόπο. Στο πλευρό του θα εμφανιστούν οι εκρηκτικοί Βέβηλος και Buzz, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμμετοχές έκπληξη.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10€ | Ταμείο: 12€

Προπώληση: Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here