Ο Απόστολος Ρίζος, ένας από τους ξεχωριστούς ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της εποχής μας, συμπλήρωσε 20+1 χρόνια ενεργούς παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή, και παρουσιάζει μια παράσταση εφ’ όλης της ύλης, που εξαφανίζει τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών και μουσικών καταγωγών.

To Σάββατο, 9 Απριλίου, θα βρεθεί στον Σταυρό του Νότου Club, για μία μοναδική εμφάνιση με καλεσμένη τη σπουδαία ερμηνεύτρια, Ρίτα Αντωνοπούλου.

Πλαισιωμένος από δεξιοτέχνες μουσικούς, ο Απόστολος με τις κιθάρες, τα πετάλια και τις φυσαρμόνικές του, ερμηνεύει με το χαρακτηριστικό του τρόπο αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας και τραγούδια σταθμούς από όλες τις χρονικές περιόδους του ελληνικού τραγουδιού. Με ρυθμό, συναίσθημα, θεατρικότητα και δεξιοτεχνία, ο Απόστολος Ρίζος και η “πολυμήχανη”μουσική παρέα του, περνούν αδιόρατα από το ρεμπέτικο στην παράδοση και από το έντεχνο στη ροκ μπαλάντα.

Αγαπημένα τραγούδια από την παλαιότερη δισκογραφία του Απόστολου Ρίζου συναντούν τα πιο πρόσφατα από το album που ετοιμάζει, με τίτλο ‘Ασκήσεις τρυφερότητας’ αλλά και «Το θεριό» που ακούσαμε στην πολυσυζητημένη σειρά της ΕΡΤ1 «Αγάπη παράνομη», συνομιλούν μεταξύ τους, άλλοτε συνωμοτικά και άλλοτε ανατρεπτικά.

H μουσική παράσταση, διανθίζεται με πρωτότυπες προβολές από τα αλληγορικά εικαστικά έργα και φωτομοντάζ του φημισμένου καλλιτέχνη και “πρεσβευτή” της θρυλικής καλλιτεχνικής κατάληψης, Kunsthaus Tacheles του Βερολίνου, Tim Roeloffs, με την άδεια και ευγενική παραχώρηση του καλλιτέχνη.

Θεόδωρος Κουέλης: κοντραμπάσο – bass effects
Λευτέρης Πουλιού: σαξόφωνο/πλήκτρα/πιάνο/drum pad
Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα/guitar effects
Φώτα: Γιάννης Μπράτσης
Ήχος: Σωτήρης Παπάκος
Visual Concept & Προβολές: Τάμμυ Τσέκου

Σάββατο 9 Απριλίου 2022
Ώρα Έναρξης: 21.30

Σταυρός του Νότου Club

Είσοδος: 12 ευρώ

* Προπώληση viva.gr
** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .
*** Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

*** Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.
Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:
– Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here