H Ελένη Τσαλιγοπούλου συναντά στη σκηνή τρεις εξαιρετικούς μουσικούς για να μας παρασύρει σε μια δροσερή συναυλία γεμάτη πασίγνωστα, αγαπημένα τραγούδια!

Τραγούδια πολύτιμα που αποτελούν τη μουσική μας περιουσία, τραγούδια λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά, τραγούδια στεριανά αλλά και θαλασσινά, τραγούδια σπουδαίων συνθετών μας, κλασικά και νεότερα αλλά και οι μεγάλες επιτυχίες της Ελένης, όλα μπερδεύονται γλυκά σε μία συναρπαστική παράσταση που θα μας ταξιδέψει και θα μας διασκεδάσει, σε πείσμα των καιρών!

Ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου στις κιθάρες και τον μπαγλαμά, ο Άκης Κατσουπάκης στο πιάνο και ο Άγης Παπαπαναγιώτου στο μπουζούκι και την κιθάρα, τρεις σπουδαίοι, δεξιοτέχνες μουσικοί, δημιουργούν μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου ένα πανέμορφο μουσικό τοπίο, προσφέροντας μία διαφορετική, φρέσκια ακρόαση σε τραγούδια πάντα αγαπημένα και πάντα ευπρόσδεκτα.

Μία παράσταση που όχι μόνο αναδεικνύει την αισθαντικότητα, τη δύναμη και το πάθος της Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας αλλά και την ικανότητα των ίδιων των τραγουδιών να μας εμπνέουν, να μας παρηγορούν, να καταργούν τις επιβεβλημένες αποστάσεις και να μας συνδέουν όλους μαζί κάτω από τον φθινοπωρινό ουρανό!

Συντελεστές
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου: κιθάρες, μπαγλαμάς
Άκης Κατσουπάκης: πιάνο, πλήκτρα
Άγης Παπαπαναγιώτου: μπουζούκι, κιθάρες, φωνή

Τάκης Σπυρόπουλος: ηχοληψία
Τάσος Βρεττός: φωτογραφίες
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου: artwork

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης 21:30

Μύλος open air Βαβυλωνία
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη
Κρατήσεις: τηλ. 2310 510081

Τιμές εισιτηρίων
Ταμείο: 14 €
Προπώληση: 12 €

Σημεία Προπώλησης
-Σάρωθρον, Cafe bar (Κατούνη 17,Λαδάδικα)
-Ηλιοτρόπιο, Cafe bar (πλατεία Ναυαρίνου 14)
-Διώροφον, Cafe bar (Κερασούντος 81, Καλαμαριά)
-Παπασωτηρίου, ζαχαροπλαστείο, (Αντώνη Τρίτση 100, Εύοσμος)
-Ελιά Λεμόνι (Μ. Μπότσαρη 19)
-Calderon coffee and more (Επταπυργίου 82, Συκιές)

*Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό.

*Η συναυλία πραγματοποιείται κάτω από τα μέτρα προστασίας που έχει αναγγείλει το υπουργείο.

*H τήρηση των μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας αποτελεί μέριμνα όλων μας. Ο χώρος υποδέχεται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές.

*Στο κοινό συστήνεται να χρησιμοποιεί αντισηπτικό διάλυμα κατά την είσοδο και έξοδό του από το χώρο της εκδήλωσης, καθώς και να τηρεί αποστάσεις 1,5 μέτρου στις ουρές των εκδοτηρίων όσο και των bar.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here