Φωτορεπορτάζ: Στάθης Κατάρας

Tα φώτα χαμηλώνουν και στη μικρή σκηνή του Γυάλινου (UpStage) εμφανίζεται η Μάρθα Φριντζήλα συνοδευόμενη από τους μουσικούς της…

Μας ζητάει να αφήσουμε τα κινητά στην άκρη και το πρόγραμμα ξεκινάει με το “Έλα πάρε μου την λύπη” που μας ενημερώνει ότι είναι και το μόνο “χαρωπό” τραγούδι που έχει συμπεριληφθεί στην παράσταση!


Στη συνέχεια μοιράζεται μαζί μας διάφορα γεγονότα που έχουν συμβεί στην ζωή της, κυρίως στη μαθητική και εφηβική ηλικία της και προτρέπει τους μουσικούς της καθώς και το κοινό να μοιραστούν μαζί μας τις “Εξομολογήσεις του Σαββάτου”. Έτσι κι έγινε και το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ethnic ακούσματα από Ρωσία και Βαλκάνια καθώς και αγαπημένα ακούσματα από Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ορφέα Περίδη και άλλους.


Στη διάρκεια της παράστασης η Μάρθα Φριντζήλα συζητούσε με το κοινό και αντάλλαζε απόψεις για την επικαιρότητα. Αξιοσημείωτη στιγμή, όταν μας αφηγήθηκε την ιστορία για “το έγκλημα στου Χαροκόπου” που μας συνεπήρε.


Ευχαριστούμε για την όμορφη βραδιά και τις Εξομολογήσεις που μοιραστήκατε μαζί μας, το βράδυ του Σαββάτου!” … ήταν τα λόγια της κλείνοντας την παράσταση…

Περισσότερα στοιχεία για τις παραστάσεις, δείτε στο σχετικό δελτίο τύπου…


*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή οπτικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here