«Τα ταξίδια του Τεμπέλη Δράκου»:
το παιδικό άλμπουμ που αγαπούν μικροί και μεγάλοι παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στα Public με οικοδεσπότες τον δημιουργό Γιώργο Χατζηπιερή και γνωστούς αγαπημένους συντελεστές του δίσκου.

Μετά τους δύο προηγούμενους δίσκους που έχουν αποτελέσει σταθμό για το παιδικό τραγούδι («Ο Τεμπέλης Δράκος και Άλλες Ιστορίες» και «Η Επιστροφή του Τεμπέλη Δράκου»), ο δημιουργός Γιώργος Χατζηπιερής παρουσίασε τις νέες περιπέτειες του χαριτωμένου δράκου, με το νέο CD «Τα ταξίδια του Τεμπέλη Δράκου».

tempelis_drakos_parousiasi_2016_02_001

12 ολοκαίνουρια τραγούδια και 3 ορχηστρικά, σε στίχους και μουσική του ίδιου, ενορχήστρωση του Μάριου Τακούση και ερμηνεία από αγαπημένες φωνές του ελληνικού κοινού, ‘ζωντάνεψαν’ χθες για το κοινό στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Public Συντάγματος, όπου γονείς και παιδιά απόλαυσαν τις μουσικές ιστορίες του αγαπημένου πρωταγωνιστή.

Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση παρευρέθησαν πολλοί από τους συντελεστές του νέου δίσκου, ενώ μίλησαν για τη νέα αυτή συλλογή οι Γιώργος ΧατζηπιερήςΕλευθερία Αρβανιτάκη, Αλκίνοος Ιωαννίδης και Σοφία Παπάζογλου.


Παρόντες ήταν επίσης οι ερμηνευτές Δώρος Δημοσθένους, Αντώνης Αντωνίου από τους Monsieur Doumani, Απόστολος Ρίζος και Μαριαστέλλα Τζανουδάκη, κάποιοι από τους οποίους επίσης τραγούδησαν ζωντανά για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Τεμπέλη Δράκου.


Λίγα Λόγια για τον δίσκο
Στο νέο δίσκο συμμετέχουν εξαιρετικοί μουσικοί, ενώ τα τραγούδια ερμηνεύουν γνωστοί και αγαπημένοι ερμηνευτές: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Σωκράτης Μάλαμας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Λιζέτα Καλημέρη, Σοφία Παπάζογλου, Δώρος Δημοσθένους, Απόστολος Ρίζος, Μαριαστέλλα Τζανουδάκη, και το συγκρότημα Monsieur Doumani.  Συμμετέχει επίσης η πολυβραβευμένη χορωδία Rosarte υπό την διεύθυνση της Ρόζυ Μαστροσάββα και η χορωδία του Α’  Δημοτικού Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση του Θωμά Κοντογιώργη.

*Τα ταξίδια του Τεμπέλη Δράκου κυκλοφορούν σε αποκλειστική διάθεση από τα καταστήματα Public. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Public ή το www.public.gr για να προμηθευτείτε το νέο δίσκο με τον αγαπημένο δράκο των παιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here