Το καλοκαιρινό Φεστιβάλ, «θεσμός» πλέον, του Δήμου Αμαρουσίου ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη 28 Ιουνίου, μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, με Γιάννη Κότσιρα, Μυρτώ Βασιλείου και Δήμητρα Μπουλούζου στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου, επί της Λ. Κηφισίας 219, που θα γεμίσει με μουσική, θέατρο, κωμωδία για 10 παραστάσεις.

Η παρουσίαση του καλοκαιρινού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023 πραγματοποιήθηκε στη Συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε ενόψει της έναρξης του μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος της πόλης, από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου και υπεύθυνο του προγράμματος Νικόλαο Πέππα και την Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑ Κατερίνας Βουρλάκη παρουσία και της Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Ρένας Χαλιώτη.

Για τους φίλους των Τεχνών και του Πολιτισμού η αυλαία του καλοκαιρινού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023 ανοίγει στις 28 Ιουνίου με τη Συναυλία του Γιάννη Κότσιρα (μαζί του η Μυρτώ Βασιλείου και η Δήμητρα Μπουλούζου) οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα καταπληκτικό πρόγραμμα γεμάτο μουσικές εκπλήξεις.

Πρόγραμμα

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥNΙΟΥ | 21:00
Γιάννης Κότσιρας
Μαζί του η Μυρτώ Βασιλείου και η Δήμητρα Μπουλούζου

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη ένα καταπληκτικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν τον δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές του συναυλίες.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥNΙΟΥ | 21:00
Μελίνα Ασλανίδου
«Απλά… μαζί» Καλοκαίρι 2023

Η Μελίνα Ασλανίδου με την μπάντα της έχουν να πουν πολλά και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις στον κόσμο που την αγαπά και την ακολουθεί, αποδεικνύοντας ότι οι παρέες όταν είναι αληθινές κάνουν την διαφορά ακόμα και όταν είναι «απλά…μαζί»


ΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00
Νίκος ΠορτοκάλογλουΡένα Μόρφη

Η Συναυλία θα περιέχει τα πιο γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο των δυο καλλιτεχνών, αλλά και επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις εντυπωσιακές ενάρξεις της εκπομπής. Ο Νίκος συνδυάζει με μαεστρία τα πιο απροσδόκητα ελληνικά και ξένα τραγούδια και τα ερμηνεύουν μαζί με την Ρένα, όπως και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια σε νέες διασκευές.


ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00
Καίτη Γαρμπή
“ΦΩΤΙΑ & ΝΕΡΟ”, Καλοκαίρι 2023
Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς και ο Ηλίας Παλιουδάκης

3 καλλιτέχνες ο καθένας με το δικό του ήχο παντρεύουν το μοντέρνο με το παραδοσιακό και το λαϊκό και παρουσιάζουν ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που θα σας ξεσηκώσει και θα σας μείνει αξέχαστο!
Και φέτος η Καίτη Γαρμπή “ασφαλώς και μπορεί” να μας χαρίσει ένα αξέχαστο συναυλιακό καλοκαίρι!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00
Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που εδώ και δεκαετίες μας χαρίζει αλλεπάλληλες επιτυχίες, θα δώσει φωνή στο καλοκαίρι μας μέσα από τις μοναδικές της ερμηνείες, με τραγούδια – σταθμούς της καριέρας της κι άλλα αγαπημένα κομμάτια.


ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00
Θεατρική παράσταση / Stand–up comedy «Σύμφωνο Επιβίωσης» με τους Αντώνη Κρόμπα & Λευτέρη Ελευθερίου

Ο Αντώνης Κρόμπας κι ο Λευτέρης Ελευθερίου υπογράφουν «Σύμφωνο Επιβίωσης» και σχολιάζουν, σατιρίζουν, υποκρίνονται, εκνευρίζουν και ερεθίζουν το κοινό μέσα σε ένα καταιγιστικό δίωρο!
Απορίες, καταγγελίες, ποιήματα, κι όλης της γης τα κρίματα αμέσως συγχωρούνται κι ευθύς ξαναγεννιούνται!
Φίλε μου σκέψου φρόνιμα και έλα να τους δεις γιατί αργά ή γρήγορα μπροστά σου …θα τους βρεις.


ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00
Σοφία Βόσσου, Γιώργος Υδραίος, Σοφία Μιχαηλίδη και Δημήτρης Σαββαΐδης
“Καλοκαιρινές Διαδρομές με τα τραγούδια μας”

Τραγουδώντας τον έρωτα και την αγάπη σε μια μουσική παράσταση σε στίχους και μουσική των μεγαλύτερων ποιητών και συνθέτων θα ταξιδέψουμε πάνω από όλη την Ελλάδα, τα βουνά της και τα νησιά της με τέσσερις πολύ ποιοτικούς τραγουδιστές, την καταπληκτική και γνωστή Σοφία Βόσσου, τον βυζαντινό Γιώργο Υδραίο, έναν τραγουδιστή σεμνό με πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους συνθέτες και τραγουδιστές, τη μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια και όχι μόνο, με τη μελωδική και ευαίσθητη φωνή της Σοφία Μιχαηλίδη και τον ξεχωριστό τραγουδιστή Δημήτρη Σαββαΐδη με το μπουζούκι του.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ


ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00
Ευανθία Ρεμπούτσικα
Μαζί της ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ο οποίος είναι γνωστός στο κοινό με το τραγούδι “Όνειρο απατηλό”.

Η διεθνής και πολυβραβευμένη συνθέτρια, Ευανθία Ρεμπούτσικα, μέσα από τους προσωπικούς της δίσκους και τις κινηματογραφικές και θεατρικές της – και όχι μόνο – συνθέσεις, μας ξυπνά συναισθήματα συγκίνησης, νοσταλγίας και χαράς με τη μοναδική σκηνική παρουσία της παρέα με το μαγικό βιολί της και μας προσκαλεί σ’ ένα ατμοσφαιρικό και πολύχρωμο μουσικό ταξίδι με άρωμα Ανατολής και Δύσης.


ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00
Θεατρική παράσταση: «Shakesbeeries» με τον Γιώργο Μακρή
Συμμετέχουν: Σταυρούλα Καλαϊτζή & Νάνσυ Πλέσσα
Guest Star: Μάρκος Λεζές

Μια θεατρική κωμωδία που αναμένεται να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των θεατρικών παραστάσεων για το 2023 και η οποία ξεχωρίζει διότι είναι πρωτότυπη, κλασική και παράλληλα σύγχρονη με το πιο επίκαιρο κείμενο και το πιο σημαντικό με τη συμμετοχή του ίδιου του κοινού..!!
Ένα έργο, επίκαιρο, ευρηματικό και με πολύ γέλιο. Μια κωμωδία για όλα και όλους.
Η Κωμωδία που από τις πρώτες παραστάσεις της, αγαπήθηκε από το κοινό!!
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00
Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει Μίμη Πλέσσα
«Ποιος το ξέρει…»
Μαζί του η Ελένη Πέτα
Συμμετέχει η Δήμητρα Σταθοπούλου
Με την Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας

Με τη συνοδεία της εξαιρετικής «Ορχήστρας Μίμης Πλέσσας» και με τις σημαντικές ερμηνεύτριες Ελένη Πέτα και Δήμητρα Σταθοπούλου, ο Κώστας Μακεδόνας μας υπόσχεται μία αξέχαστη βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αγαπημένου μας δημιουργού!
Από τις ερωτικές μπαλάντες «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι» και τα κινηματογραφικά τραγούδια «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Άνοιξε πέτρα», «Ένας ουρανός μ’ αστέρια», «Καμαρούλα μια σταλιά» μέχρι τα στιβαρά ζεϊμπέκικα «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», «Του αγοριού απέναντι» και τα τραγούδια ύμνους όπως το «Άγαλμα», «Τι σου ‘κανα και πίνεις», «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου» θα ζήσουμε όλοι μία βραδιά που δεν θα θέλουμε να τελειώσει!


Αίθριο Θέατρο
Λ. Κηφισίας 219

Προπώληση: Ticketmaster Τηλ. 210 8938111

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here