Το θέατρο Παλλάς υποδέχεται τον σπουδαίο Κώστα Χατζή! Τον κορυφαίο καλλιτέχνη που κατάφερε να σφραγίσει μια ολόκληρη εποχή, για περισσότερες από έξι δεκαετίες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του και την κιθάρα του, έχει ένα μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό. Τα τραγούδια του έχουν καταφέρει να αγγίξουν τις ψυχές όλων και να μας ταξιδέψουν σε κόσμους όπου «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» αλλά και «Η αγάπη όλα τα υπομένει»!

Τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης μουσικής του πορείας, είναι μπαλάντες που περιέχουν έντονη κοινωνική κριτική. Όλοι οι μεγάλοι συνθέτες της εποχής όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Σταύρος Ξαρχάκος του έδωσαν να ερμηνεύσει τραγούδια τους στα οποία έχει προσδώσει το δικό του ύφος.

Ο Κώστας Χατζής σ’ αυτό το ταξίδι προσκαλεί τους αγαπημένους του συνοδοιπόρους, την Ελπίδα, τον Γιώργο Κατσαρό, τη Χριστίνα Ράλλη και την ταλαντούχα Δανιέλα Χατζή, σε μία βραδιά γεμάτη ιστορία, αναμνήσεις και αγάπη, στο ιστορικό θέατρο Παλλάς, σε αυτή την μουσική «συνάντηση κορυφής».

Δευτέρα 11 Μαρτίου
Ώρα  έναρξης 21:00

Τιμές εισιτηρίων
VIP: 70 €
Α Ζώνη: 50 €
Β Ζώνη: 40 €
Γ Ζώνη: 30 €
Δ Ζώνη: 25 €
Ε Ζώνη: 18 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here