Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει εξάγει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ο Leon of Athens και η Κατερίνα Ντούσκα, είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που επέλεξε να προβάλλει αποκλειστικά η ακαδημία των Grammy! Σήμερα παρουσιάζουν το νέο πρωτότυπο τραγούδι “BABEL“, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του Global Spin των Grammys και είναι αφιερωμένο σε μια σχέση “χαμένη στην μετάφραση”.

Η πρόταση για το ντουέτο ήρθε στο πλαίσιο του φεστιβάλ SXSW όπου συμμετείχαν και οι δύο καλλιτέχνες. Γράφτηκε σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά και ονομάστηκε “BABEL” καθώς περιγράφει μια ερωτική σχέση η οποία βυθίζεται στην έλλειψη επικοινωνίας, όσο οι πρωταγωνιστές μιλούν «άλλη γλώσσα».

Το πρωτότυπο τραγούδι υπογράφουν οι Leon of Athens, Κατερίνα Ντούσκα, David Sneddon (Louis Tomlinson, Lana Del Rey) και ο Tobie Tripp, που έκανε και την παραγωγή. Ηχογραφήθηκε στον Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2022 για τη σειρά «Global Spin» των Grammy που σκοπός της είναι η ανάδειξη καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο ενώ τα γυρίσματα του βίντεο έγιναν στην Αθήνα με τον σκηνοθέτη Joey Leo.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here