Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην αθηναϊκή σκηνή του VOX, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της σε Ελλάδα και Κύπρο, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο:
την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα, ενώ την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου πάει Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Γης, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Δάσους.

Με την γνωστή κι αγαπημένη “Εποχή του Θερισμού”, που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, πλήρως αφομοιωμένη στον πυρήνα του προσωπικού κι αγαπημένου της ρεπερτορίου, η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού σας προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές.

Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές! Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τον τρόπο που την αγκαλιάσατε αλλά και για την συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας.
Λίγο πριν περάσουμε με φόρα στα επόμενα, είμαστε έτοιμοι για το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι!
Νατάσσα-Θέμης-Γεράσιμος

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Βράχων – Βύρωνας
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 19.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Γης
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 19.30
Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 15€
Είσοδος: 17 €

Προπώληση εισιτηρίων: Τicket Services
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2107234567

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here