Ένα μουσικό ταξίδι αυτογνωσίας με τη φωνή και τις μελωδίες του αγαπημένου σε όλους, Παντελή Θαλασσινού.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μας ταξιδεύει σε εσωτερικά μονοπάτια αποκρυπτογράφησης των βαθυτέρων στοιχείων του εαυτού μας, αναζητώντας το κλειδί της λύτρωσης από πάθη, λάθη και σκέψεις που τρέχουν.

Το «Ουρανέ Μου» είναι μια μπαλάντα ψυχής, ένα τραγούδι αυθεντικό που μας προσκαλεί σε μια προσωπική ανίχνευση και απελευθέρωση από ότι μας κρατά αιχμαλώτους. Οι στίχοι της Νέλλης Μπρέστα δημιουργούν ένα συγκινησιακό περιβάλλον σύνδεσης με τον εσωτερικό μας κόσμο, τον οποίο προσεγγίζει με ευαισθησία και δύναμη η μουσική και η ερμηνεία του Παντελή Θαλασσινού. Τα συναισθήματα ζωντανεύουν μέσα στις εικόνες του πρωτοποριακού music video του Ελληνογάλλου σκηνοθέτη Νίκου Πλουμπίδη, ενώ το καλλιτεχνικό φωτογραφικό του αποτύπωμα στο εξώφυλλο του τραγουδιού, αφήνει ο σπουδαίος Γιώργος Σπανός.

Πρόκειται για ένα τραγούδι με φιλανθρωπικό σκοπό, την παραγωγή του οποίου εκτέλεσε η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μια Πολιτεία για τα Παιδιά» υπό τη διεύθυνση της Νέλλης Μπρέστα και την επιμέλεια των Κώστα Καραμάνη, Μαριάνθης Νταφούλη και Γεώργιου Παρατσόκη. Σκοπός του «Ουρανέ μου», είναι η υποστήριξη των δράσεων του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Nεφρικές Aσθένειες «ΕΛΠΙΔΑ».

Τις μελωδίες του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και ερμηνευτή, συναντούν οι ενορχηστρωτικές δεξιότητες του Σταύρου Καρτάκη και οι καθαρές φωνές των παιδιών της Παιδικής Χορωδίας Σπύρου Λάμπρου, δημιουργώντας ένα άρτιο αποτέλεσμα!

Ευχαριστούμε θερμά τον Παντελή Θαλασσινό για τη φιλική συμμετοχή, τους Νίκο Πλουμπίδη, Γιώργο Σπανό και Σταύρο Καρτάκη για τη γενναιόδωρη παροχή των καλλιτεχνικών τους υπηρεσιών για τον ανθρωπιστικό σκοπό του τραγουδιού καθώς και το Γραμματόσημο Γωνιά Πολιτισμού και την Seen Brand Agency.

Συντονιστείτε και απολαύστε το νέο τραγούδι «Ουρανέ Μου», από το άλμπουμ «Από τον Βυθό στον Ουρανό», σε μουσική και ερμηνεία του Παντελή Θαλασσινού, τον οποίο συνοδεύει η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου, σε στίχους Νέλλης Μπρέστα και σε ενορχήστρωση του Σταύρου Καρτάκη.

Πύρινα μάτια στον καθρέφτη
Πάλι πίσω με γυρίζουν
Ένα μικρό παιδί μου γνέφει
Το είδωλό μου θρυμματίζουν

Ουρανέ μου αγκάλιασέ με
Χάραξέ μου εσύ το δρόμο
Ουρανέ προστάτεψέ με
Βάλε σύνορο στον πόνο

Τα πάθη που με στροβιλίζουν
Κάν΄τα αστέρια να φωτίζουν
Τα λάθη που με φυλακίζουν
Ουράνιο τόξο να θυμίζουν

Θάλασσά μου λύτρωσέ με
Φάρο ελπίδας σου ζητάω
Θάλασσα ταξίδεψέ με
Τη ζωή να κυβερνάω

Τις σκέψεις που με κυνηγάνε
Κύμα κάν΄τες να αφρίζουν
Στα όνειρα που ξεψυχάνε
Φύσα αέρα ν΄αρμενίζουν

Εαυτέ μου, πίστεψέ με
Μη μ΄ αφήνεις τώρα μόνο
Έλα εδώ και ζέστανέ με
Ν΄ αντέχω όταν ματώνω

Εαυτέ μου, πίστεψέ με
Μη μ΄ αφήνεις τώρα μόνο
Έλα εδώ και ζέστανέ με
Να γελώ σαν μεγαλώνω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here