ΠΡΟΣΟΧΗ: Δυστυχώς μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων της κυβέρνησης για την πανδημία, η προγραμματισμένη συναυλία της Ρίτας Αντωνοπούλου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, 22 Σεπτεμβρίου ακυρώνεται.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Υποσχόμαστε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας σε χρονική περίοδο που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες και θα είμαστε όλοι πιο αισιόδοξοι.

 Οι επιστροφές των εισιτηρίων θα γίνουν ως εξής:
• Όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τους με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω viva.gr, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει άμεσα με πίστωση στην κάρτα τους.
• Όσοι αγόρασαν το εισιτήριο τους με μετρητά μέσω του viva.gr μπορούν να στείλουν email στο vafiadislive@gmail.com τη φωτογραφία του εισιτηρίου τους και έναν τραπεζικό λογαριασμό όπου επιθυμούν να γίνει η επιστροφή των χρημάτων τους
(Alpha Bank σαν πρώτη επιλογή).

—————————–

Η Ρίτα Αντωνοπούλου δημιουργεί με σεβασμό και έμπνευση μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στη Μελίνα Μερκούρη με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή της.

Επιλέγει τραγούδια μεγάλων συνθετών, που έχει σφραγίσει με τον μοναδικό της τρόπο η Μελίνα όλων των Ελλήνων και έχουν συνδεθεί με τους σημαντικούς σταθμούς της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου με τη φυσική της θεατρικότητα και τις σπάνιες ερμηνείες της σκιαγραφεί επί σκηνής, την δυναμική αλλά και ταυτόχρονα ευάλωτη φύση της Μελίνας Μερκούρη, δίνοντας νέα ζωή στα τραγούδια που διατηρούν ζωντανή τη μνήμη της.

Η μουσική παράσταση «Θα ζω μες στο τραγούδι» είναι μια γιορτή αφιερωμένη στη ζωή μιας υπερήφανης γυναίκας που εξάντλησε χωρίς συμβιβασμούς τα όρια της ύπαρξής της.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου
Ώρα Έναρξης:21.00

Βεάκειο Θέατρο

Τιμές Εισιτηρίων
Προπώληση: 10€
Στο ταμείο του θεάτρου: 12€

Προπώληση: viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here