Η μεγάλη επιτυχία του φετινού μουσικού χειμώνα στην Αθήνα, ήταν οι παραστάσεις της Χάρις Αλεξίου, στο “Παλλάς”.

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τη χειμερινή μουσική ζωή της πόλης, πάνω από 38.000 θεατές παρακολούθησαν τις αρχικά 15 προγραμματισμένες εμφανίσεις της Χάρις Αλεξίου – που παρατάθηκαν σε 26(!) –  λόγω απαίτησης του κοινού.

Την παράσταση αυτή, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και το μουσικόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης, από 15-24 Απριλίου, στο  Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, σε 6 μοναδικές βραδιές, στις 15, 16,17,18, και 23, 24 Απριλίου.

Η σπουδαία προσωπικότητα της ελληνικής μουσικής σκηνής, η Χάρις Αλεξίου, θα παρουσιάσει μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς της, ένα πρόγραμμα με σπάνιες στιγμές από την μεγάλη μουσική της διαδρομή.

Η επιλογή του ρεπερτορίου είναι της  Λίνας Νικολακοπούλου, η σκηνική επιμέλεια του Άγγελου Μέντη και  η μουσική επιμέλεια και οι ενορχηστρώσεις του Κώστα Παπαδούκα.

Μουσική εμπειρία και αναδρομή στον ήχο και το χρόνο, οι  εμφανίσεις της περιγράφουν μια σημαντική διαδρομή, που ξεκινά από τα πολυαγαπημένα και ήδη γνωστά τραγούδια του ρεπερτορίου της, που έχουν συνοδεύσει πολλές στιγμές μας, για να καταλήξει στα ολοκαίνουργα της πρόσφατης δισκογραφικής της δουλειάς «Η αγάπη θα σε βρει όπου και να’ σαι». Το κοινό αγκάλιασε με ζεστασιά και ενθουσιασμό τη νέα δουλειά της Χάρις Αλεξίου αναγνωρίζοντας σε αυτή ό, τι έχει αγαπήσει περισσότερο στην ερμηνεύτρια, αλλά ανακαλύπτοντας πάντα και κάτι νέο για την ίδια και για όλα εκείνα τα οποία εκφράζει μέσα από τα τραγούδια της.

Στην παράσταση, παίζουν οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Κώστας Παπαδούκας: Ενορχηστρώσεις, πιάνο, keyboards
Ηρακλής Βαβάτσικας: Ακορντεόν, Βandoneon
Θάνος Γκιουλετζής: Βιολί
Χρήστος Γκοτσίνας: Τύμπανα
Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι, Κιθάρα, Νυκτά
Νίκος Πολίτης: Μπάσο ηλεκτρικό και ακουστικό
Γιώργος Χατζόπουλος: Κιθάρες

Προπώληση εισιτηρίων
Ταμείο ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
(Τηλ 2310.895938-9)

Εκδοτήρια πλατείας Αριστοτέλους

Τιμές: 45ε – 35ε – 25ε – φοιτ 20ε – Vip 60ε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here