Το lyric video του 1ου single των THE ROCKINDEAD, με τίτλο SHE KICKS & ROCKS“, το οποίο θα περιέχεται στον επερχόμενο δίσκο HERE COMES THE DARKNESS” είναι γεγονός!

Πρόκειται για μια αποπλανητική και υποτακτική αγγλόφωνη ροκιά μέσα από την μουσική και τους στίχους της οποίας αναδύεται η αρρωστημένη εμμονή του Ανδρόνικου Δουράντη για την Λενόρ Κορπς. Μια αυτοκαταστροφική σχέση πάθους και μίσους ξεδιπλώνεται, μια ανελέητη μάχη για κυριαρχία και έλεγχο εξελίσσεται… φέρνοντας τον κόσμο μια ανάσα πριν την απόλυτη καταστροφή.

rockin_dead_2016_03_001

Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες και το σενάριο του LC DLVI – Μιας ξεχωριστής και πρωτότυπης dark Fantasy νουβέλας, προϊόν της σκοτεινής συγγραφικής πένας και φαντασίας του ανερχόμενου συγγραφέα Γιώργου Μπελαούρη ενώ το Lyric video  πλαισιώνεται με τις επίσημες εικονογραφήσεις και Artworks που έχουν δημιουργηθεί δια χειρός της μοναδικής Lena Decay.

Οι ROCKIN’ DEAD είναι μια Αγγλόφωνη rock / Alternative μπάντα από την Ελλάδα η οποία δημιουργήθηκε το 2013 και αποτελείται από τους Κώστα Στριφτό, Πάνο Μαλαχιά και Άννα Οικονομοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here