Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Και να που έφτασε επιτέλους η ώρα…
Έξι περίπου χρόνια μετά το τελευταίο album μου με καινούρια τραγούδια και μολονότι η δισκογραφία στις μέρες μας είναι πια «πολυτέλεια», αποτελεί όμως μεγάλη προσωπική μου ανάγκη, έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω ότι σε 10 περίπου μέρες θα έχουμε στα χέρια μας τον καινούριο μου δίσκο. Έναν δίσκο που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και πραγματικό μεράκι. 
Τραγούδια αγαπημένα από το παρελθόν, με μια νέα όμως ματιά και άποψη, μπλέκονται γλυκά με άλλα ολοκαίνουρια, που έχω μεγάλη αγωνία να μοιραστώ μαζί σας.
Στο ταξίδι μου αυτό και κάποιοι πολύ αγαπημένοι φίλοι που συμμετέχουν, τραγουδώντας μαζί μου, η Ελένη Βιτάλη, ο Μανώλης Λιδάκης και η Dilek Koc… αλλά και όλοι οι δεξιοτέχνες μουσικοί που συνέβαλαν καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα. Πάντα δίπλα μου ο Στέλιος Φωτιάδης, που με την δημιουργική ματιά του, επιμελήθηκε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια αυτή την παραγωγή.
Εν αναμονή της κυκλοφορίας λοιπόν και με την ευχή να αγαπήσετε αυτά τα τραγούδια όσο κι εγώ… Γλυκερία

glykeria Studio

Η  Γλυκερία προαναγγέλλει την κυκλοφορία του νέου της album μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook. Σε λιγότερο από 10 μέρες θα έχουμε στα χέρια μας την νέα δισκογραφική δουλειά της κορυφαίας ερμηνεύτριας που μετά από 40 και πλέον χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή συνεχίζει να μας απασχολεί με τις, πάντα αξιόλογες, καλλιτεχνικές επιλογές της… Δεν μένει παρά να την ακολουθήσουμε και σε αυτό το ταξίδι και να μοιραστούμε μαζί τα όνειρά της…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here