Γράφει ο Μιχάλης Παπαϊωάννου

Έπειτα από την άρνηση της ΕΡΤ, όχι μία αλλά δύο φορές, η Ελένη Φουρέιρα έδωσε τα χέρια με το ΡΙΚ και θα είναι η φετινή εκπρόσωπος για την Κύπρο στη Λισαβόνα τον Μάιο του 2018. Ύστερα από την άρνηση της Έλενας Παπαρίζου καθώς και της Τάμτα, ο Alex P. ( Άλεξ Παπακωνσταντίνου), ο οποίος θα είναι και ο συνθέτης του κομματιού, πρότεινε το όνομα της Ελένης Φουρέιρα. Το τραγούδι θα είναι σε dance – ethnic ρυθμό και στοιχηματίζουμε σε μια άκρως δυναμική και εκρηκτική παρουσία επί σκηνής.

foureira_2018_01_001

Φυσικά αρκετές φορές μας έδειξε -πέραν των δηλώσεων της- τον διακαή πόθο της να πάει στον διαγωνισμό, Αξίζει να σας υπενθυμίσω, ότι με την Ελλάδα είχε κατέβει υποψήφια μαζί με τον Μάνο Πυροβολάκη το 2010 με το τραγούδι “Η κιβωτός του Νώε” ενώ παρουσίασε μαζί με την Ruslana  το “Wild dances” και έκανε διασκευή στα ελληνικά το “Golden boy” από το Ισραήλ, το 2015, το οποίο απλά το απογείωσε με τον τίτλο “Στον Θεό με πάει”.

Όσον αφορά τους φτωχούς τους συγγενείς …εμάς δηλαδή, ο ελληνικός τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού μας θα γίνει στις 16 Φεβρουαρίου, με Γιάννα Τερζή, Αρετή Κετιμέ και Χοροσταλίτες να είναι οι μέχρι στιγμής υποψήφιοι.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Κύπρο και στην Ελένη Φουρέιρα, ελπίζοντας να τα πάει περίφημα αν και το γνωρίζουμε ήδη ότι …στον “Θεό θα μας πάει”, έστω και με την Κύπρο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here