Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Μόλις κυκλοφόρησε από τον “Μικρό Ήρωα”  το νέο album του Γεράσιμου Ανδρεάτου με τίτλο «Κι’ ύστερα έρχεται η αγάπη».

Πρόκειται για ένα κύκλο κύκλο τραγουδιών του τραγουδοποιού Σταμάτη Χατζηευσταθίου, που έχει διακριθεί από την γενιά του. Το album περιλαμβάνει δέκα ολοκαίνουργια τραγούδια με ευαισθησία κοινωνική, με καλλιτεχνικό πείσμα, με την αισιοδοξία στα μάτια και με τον έρωτα να «τους τραβάει το μανίκι».

Ιδανικός ερμηνευτής σε αυτήν την συνεργασία, ο Γεράσιμος καταθέτει την θερμή τραγουδιστική του δεινότητα και την καθαρότητα των αισθημάτων του εκ βαθέων. Η λαϊκή καταγωγή της φωνής του δίνει άλλη διάσταση και οντότητα στον «νέο λόγο» του τραγουδοποιού.

gerasimos andreatos cover

Στο album υπάρχουν και κάποιες τραγουδιστικές συμμετοχές-έκπληξη:  Ο Θάνος Μικρούτσικος σε ένα καταλυτικό ντουέτο με τον Γεράσιμο αλλά και την παιδική χορωδία Con Anima, η Γιώτα Νέγκα στο παιχνιδιάρικο «Μην τολμήσεις» που αγαπήθηκε και ακούγεται ήδη στο ραδιόφωνο, ενώ θα συναντήσουμε και ένα ντουέτο του τραγουδιστή με τον συνθέτη του των τραγουδιών Σταμάτη Χατζηευσταθίου.

Τέλος στο ομότιτλο τραγούδι του δίσκου “Κι ύστερα έρχεται η αγάπη” συμπράττουν τραγουδιστικά ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα, ο Απόστολος Ρίζος και ο συνθέτης.

Την ενορχήστρωση του δίσκου επιμελήθηκε ο Σωτήρης Λεμονίδης. Η Επιμέλεια παραγωγής του album ανήκει στον  Άγγελο Σφακιανάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here