Συνέντευξη στον Παύλο Ζέρβα

 

1. Τι είναι αυτό που σε παρακίνησε να ασχοληθείς με τη Eurovision και τι περιμένεις να αποκομίσεις εσύ καλλιτεχνικά από αυτή τη συμμετοχή;
Ελευθερία Ελευθερίου: «Είχα στο μυαλό μου ότι κάποτε θα ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ στον διαγωνισμό της Eurovision. Τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία και η πρόταση από την Sony, για μένα ήταν μια πρόκληση και φυσικά άρπαξα την ευκαιρία! Από αυτή τη συμμετοχή πιστεύω ότι μόνο κερδισμένη θα βγω!»

2. Μίλησε μου για το τραγούδι που θα παρουσιάσεις στον ελληνικό τελικό… (ρυθμός, γλώσσα, δημιουργοί, ύφος και ότι άλλο θέλεις)
Ελευθερία Ελευθερίου: «Το τραγούδι είναι pop-dance. Είναι του Ελληνογερμανού παραγωγού με το ψευδώνυμο “Freak Child”. Το τραγούδι είναι αγγλόφωνο, είναι pop, είναι dance και θα κάνει τον κόσμο να θέλει να χορέψει από τη πρώτη στιγμή που θα το ακούσει.»

3. Η χορογραφία και η σκηνική παρουσία παίζει τον ίδιο σημαντικό ρόλο με τη καλή φωνή και το καλό τραγούδι, σ’ αυτό το θεσμό;
Ελευθερία Ελευθερίου: «Πιστεύω ότι σε αυτό το θεσμό πρέπει να υπάρχει όλο το πακέτο και η συνολική εικόνα. Ένα καλό τραγούδι, ωραία φωνή και μια εκπληκτική σκηνική παρουσία, μπορεί να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.»

4. Οι πολιτικού χαρακτήρα «συμμαχίες» και το έντονο «παρασκήνιο» που συνήθως επικρατεί, καταστρέφουν τον θεσμό; Σε φοβίζει το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει λίγες τέτοιες «συμμαχίες»;
Ελευθερία Ελευθερίου: «Όντως έχω ακούσει ότι υπάρχουν συμμαχίες και έντονο παρασκήνιο. Η αλήθεια είναι πως δεν παρακολουθώ τηλεόραση και δεν έχω μπει καθόλου στη διαδικασία να ασχοληθώ με αυτό. Καλό είναι να δώσω όλη μου την ενέργεια στη δουλειά μου και πιστεύω – όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν και με τη χώρα μας – ότι όταν αυτό που θα παρουσιάσεις στον συγκεκριμένο μουσικό διαγωνισμό, είναι καλό και αξιοπρεπές, μπορείς τελικά να νικήσεις τέτοιου είδους συμμαχίες.»

5. Ανεξάρτητα από τη Eurovision, ποιο είναι το επόμενο βήμα στη καριέρα σου;
Ελευθερία Ελευθερίου: «Προς το παρόν έχω πάρα πολύ δουλειά και προετοιμασία για τον διαγωνισμό της Eurovision ενώ παράλληλα έχω και τις εμφανίσεις μου στο The S Club. Αυτό το διάστημα, η ομάδα μου και εγώ έχουμε συγκεντρωθεί σε αυτό και τα επόμενα βήματα θα τα συζητήσουμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.»

6. Έρχεσαι με φόρα από ένα reality όπου έχεις κερδίσει τη προσοχή του κόσμου. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις στον ελληνικό τελικό;
Ελευθερία Ελευθερίου
: «Έρχομαι με φόρα από talent show και ο κόσμος με αναγνωρίζει μέσω του X Factor. Μη ξεχνάμε όμως ότι οι άλλοι διαγωνιζόμενοι είναι ήδη γνωστοί και με κάποια δισκογραφία επίσης. Η αναγνωσιμότητα μου από το παιχνίδι είναι οπωσδήποτε ένα συν, αλλά το παν είναι να αρέσεις στο κόσμο τη βραδιά του διαγωνισμού, να πιστέψει σε σένα και να δώσει τη θετική του ψήφο!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here