Το συγκρότημα Αλκμάν παρουσιάζει ζωντανά την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Στην πόλη ανήκω” που κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2016 από το Μικρό Ήρωα.

Στη συναυλία αυτή, οι Αλκμάν θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους με πλήρες το εξαμελές σχήμα, πλαισιωμένοι από εκλεκτούς καλεσμένους, τη Λαμπρινή Καρακώστα και το Βαγγέλη Καζαντζή, που συμμετέχουν στο δίσκο.

alkman_2017_02_001

Θα ακούσουμε ζωντανά την εντυπωσιακή “Λάκκα Δωδώνη” να αφηγείται την άγνωστη ιστορία των χωριών της περιοχής και τον “Τραγουδιστή” μια συγκλονιστική σύγχρονη παραλογή, που αγαπήθηκε από ακροατές και ραδιοφωνικούς παραγωγούς κι έγινε έτσι ένα από τα ελάχιστα οκτάλεπτα τραγούδια που παίζονται στα ελληνικά ερτζιανά! Και φυσικά το “Θέλω να μπω στο γλέντι” και το «Γιω Μαργιώ» τραγούδια που κέρδισαν αμέσως το κοινό με την αμεσότητα και το πηγαίο κέφι τους. Το πρόγραμμα της συναυλίας θα συμπληρώσουν ακυκλοφόρητες οργανικές συνθέσεις των Αλκμάν και επιλεγμένες διασκευές, με τον χαρακτηριστικό τρόπο του γκρουπ, που συνεχίζει την παράδοση του δημοτικού τραγουδιού με όχημα την ορμή του ροκ ήχου.

Δημήτρης Σινάνογλου – τραγούδι. Πιάνο
Κυριάκος Καραμπερόπουλος – τραγούδι, κλαρίνο
Αθηνά Τασούλα – τραγούδι, κρουστά
Δημήτρης Καζάνης – βιολί
Κώστας Αρσένης – μπάσο
Βαγγέλης Κοτζάμπασης – τύμπανα
Γιάννης Ταβουλάρης – ηχοληψία

Κυριακή 5 Μαρτίου
Έναρξη: 21:00

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
Τηλ. Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210.8824383

Είσοδος: 6 €

 

Κυριακή 5  Μάρτη 2017

Έναρξη: 21:00

Είσοδος: 6 €

 

ΙΛΙΟΝ plus

Πατησίων και Κοδρικτώνος 17, Αθήνα 10434

Κρατήσεις – Πληροφορίες: 210 8824383

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here