Η Παυλίνα Βουλγαράκη ανεβαίνει στην σκηνή του Σταύρου του Νότου Plus για να παρουσιάσει, για πρώτη φορά, σε πρώτο πρόσωπο, το μουσικό της κόσμο για δύο μόνο Δευτέρες.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μας έδωσε το πρώτο δείγμα μουσικής γραφής δύο χρόνια πριν με το άλμπουμ, Λαβύρινθοι, ένα δίσκος που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, ενώ έχει ήδη στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Μανώλης Μητσιάς, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μπάμπης Στόκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Κότσιρας, στη δισκογραφία και σε συναυλίες.

paxou_voulgaraki_live_2016_010_026

Σε πρώτο πρόσωπο, τραγουδά την ατμοσφαιρική μουσική της με εξομολογητική διάθεση, σε δικούς της στίχους. Με τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά στα σκαριά, η Παυλίνα Βουλγαράκη ήδη κάνει άίσθηση με το καινούργιο τραγούδι της, Φέρτα μου όλα πίσω, στο οποίο συμμετέχει ο Ψαραντώνης.

Η τραγουδοποιός μας περιμένει στον Σταυρό του Νότου για να γιορτάσει μαζί μας την ολοκλήρωση του δεύτερου προσωπικού της δίσκου λίγο πριν την κυκλοφορία του. Εκτός από το καινούργιο άλμπουμ, θα ακουστούν τραγούδια από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, καθώς και διασκευές αγαπημένων της κομματιών.

Στην παρουσίαση αυτής της νέας μουσικής πρότασης, αυτού του φρέσκου μοτίβου την περιστοιχίζουν οι μουσικοί:

Δημήτρης Παπαβομβολάκης – Ενορχηστρώσεις / Κιθάρα / Φωνή
Κωστής Βήχος – Μπάσο
Μιχάλης Βρέττας – Βιολί
Γιώργος Μητσοτάκης – Τύμπανα
Μιχάλης Πορφύρης – Τσέλο
Δημήτρης Παπαλάμπρου – Ηλεκτρική κιθάρα

Ηχολήπτης – Νίκος Παππάς

Info
Δευτέρα 13 και 20 Μαρτίου
Ώρα: 21.30
Είσοδος: 12€ με μπύρα/κρασί

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος  Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here