ΤΟ «ΠΑΖΛ» της Αυγής Κούτουλα είναι εδώ και μας καλεί όλους μας να ενώσουμε τα κομμάτια του. Κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από την Protasis Music η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά της τραγουδοποιού Αυγής Κούτουλα με επτά τραγούδια σε στίχους και μουσική δική της.

Το πρώτο της αυτό δισκογραφικό εγχείρημα ενισχύει ο Παντελής Θαλασσινός ερμηνεύοντας μαζί με την Αυγή ένα από τα κομμάτια του δίσκου, με τίτλο «Του Έρωτα».

Οι ενορχηστρώσεις έγιναν από τον Κωνσταντίνο Καλατζή και την Αυγή Κούτουλα. Τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον Κωνσταντίνο Καλατζή και τον Κώστα Ανετάκη, εκτός από το τραγούδι «Μόνο για Λίγο» που ενορχηστρώθηκε από τον Άρη Βλάχο και ηχογραφήθηκε από τον Τάκη Αργυρίου στο «Στούντιο 111».

Τα τραγούδια του δίσκου:

  1. ΠΑΖΛ (στίχοι/μουσική: Αυγή Κούτουλα)
  2. ΣΟΥ ΦΥΛΑΩ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ (στίχοι: Αυγή Κούτουλα, μουσική: Αυγή Κούτουλα, Κων/νος Καλατζής)
  3. ΒΑΛΕ ΚΡΑΣΙ (στίχοι/μουσική: Αυγή Κούτουλα)
  4. ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (στίχοι/μουσική: Αυγή Κούτουλα) – συμμετέχει ο Παντελής Θαλασσινός
  5. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ (στίχοι/μουσική: Αυγή Κούτουλα)
  6. ΜΕΙΝΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ (στίχοι/μουσική: Αυγή Κούτουλα)
  7. ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕΣ (στίχοι/μουσική: Αυγή Κούτουλα)

Φωτογραφία εξωφύλλου: Πάνος Ηλιόπουλος
Artwork: Κατερίνα Παγμαντίδου
Παραγωγή: Κωνστατίνος Καλατζής , Αυγή Κούτουλα

«Το “ΠΑΖΛ” είναι ένα ταξίδι σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια. Πρόκειται για ένα ψηφιδωτό που απορρέει από διαφορετικές μουσικές επιρροές και την αγάπη μου για τη μουσική γενικότερα αλλά και το καλό τραγούδι. Το ντουέτο-για παράδειγμα- με τον αγαπημένο μου Παντελή Θαλασσινό είναι το μόνο κομμάτι του Παζλ, με παραδοσιακό ηχόχρωμα , γιατί οφείλουμε να μην ξεχνάμε την πλούσια μουσική μας παράδοση ό,τι κι αν τραγουδάμε, ό,τι κι αν γράφουμε… Το “ΠΑΖΛ” ταξιδεύει κοντά σας και είμαι πολύ χαρούμενη που θα ενώσουμε μαζί τα κομμάτια του!!! Καλή σας ακρόαση…»

Αυγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here