Το συγκρότημα Εννιά Χιλιοστά (9ΜΜ), επιστρέφει στη δισκογραφία με ολοκαίνουργιο EP, με τίτλο «Μια αλήθεια».

Το «Μια Αλήθεια», περιλαμβάνει 5 συνθέσεις, με το «Έντεχνο», που είχε κυκλοφορήσει τον Μάϊο του 2017, να συμπεριλαμβάνεται στο EP.

Ο τίτλος του EP, προϊδεάζει τον ακροατή για έναν δυνατό και σκληρό ήχο με ηχηρά μηνύματα. Μια πρώτη γεύση για το τι θα περιμέναμε στη νέα κυκλοφορία του συγκροτήματος, αποτέλεσε το τραγούδι «Σαν Αλήθεια». Ο Δημήτρης Γιαννουλάκης, κατάφερε να οπτικοποιήσει το νόημα του τραγουδιού, αποσπώντας θετικές κριτικές για τη σκηνοθετική του προσέγγιση.

Άλλωστε είναι δύσκολο να ξεφύγεις από τα δικά σου παραμύθια, όταν η αλήθεια πάντα προπορεύεται!

Στο καινούργιο EP «Μια αλήθεια», συμπεριλαμβάνονται ακόμα 3 τραγούδια: «Με την πλάτη στον τοίχο», «Κατόπιν ωρίμου σκέψεως» και «Φταις».

Το συγκρότημα Εννιά Χιλιοστά (9ΜΜ) με την κυκλοφορία αυτή, σημάνει και την έναρξη μιας νέας διαδρομής, αυτή της ανάγκης για πειραματισμό και εξιλέωσης από το παρελθόν!

Το «Μια αλήθεια», σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Λίγα λόγια για τους 9MM:
Είμαστε οι Εννιά Χιλιοστά κι η δικιά μας κάνη στοχεύει στην αφύπνιση και τον προβληματισμό των ακροατών μας, σε ακριβώς αντίθετη φορά από αυτή που μας σημαδεύει… Κινούμαστε στα μονοπάτια της underground μουσικής σκηνής, με ήχο σκληρού ροκ αλλά με πλούσιες μελωδικές γραμμές, ακουμπώντας πολλά είδη μουσικής στις συνθέσεις μας. Η μουσική μας δεν έχει κρυφά μηνύματα, είναι άμεση και «σκληρή». Δέκα χρόνια παρουσίας, δύο album, ένα EP, συμμετοχές, συναυλίες αλλά ακόμα ζούμε το όνειρο ενός έφηβου επαναστάτη, πολλές φορές χωρίς αιτία… Ή μήπως όχι;

Οι 9MM είναι:
Μιχάλης Σκαράκης – φωνητικά
Τόλης Λυμπερόπουλος – κιθάρα
Άγγελος Βαφειάδης – πλήκτρα
Πέτρος Κρεμυζάκης – μπάσο
Μαυρίκος Σκαράκης – τύμπανα

H ηχογράφηση και η μίξη έγιναν στο 133 Studio (Σοφοκλή Βενιζέλου 133, Ηλιούπολη)
Το mastering έγινε στο VU production mastering studio

Παραγωγή: 9MM
Ηχοληψία/ Μίξη: Μιχάλης Σκαράκης
Mastering: Νάσος Νομικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here