H Monika διασκευάζει το κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι “Do You Hear What I Hear?” και το μοιράζεται μέσα από το επίσημο website της.

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο για δωρεάν download στο http://www.monikalive.com/confirm-download/

H παραγωγή του πραγματοποιήθηκε από τη Monika στο προσωπικό της Soundlime 3  Studio στην Αθήνα, ενώ η μίξη και το mastering έγιναν από τους Markos Spanoudakis & George Laimos (aka Kreon & Lemos) στο EQV Studio.

Το stencil artwork που συνοδεύει κατ’ αποκλειστικότητα το εν λόγω κομμάτι φέρει την υπογραφή του Αθηναίου street artist, Cacao Rocks.

monika_2016_12

Η Monika παρουσιάζει επίσης μια χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο, στις 19:00. Συνοδευόμενη από την επταμελή μπάντα της θα δώσει μια εορταστική συναυλία, σε μια από τις ομορφότερες πλατείες της πόλης.

Η Monika θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια από τους δίσκους της, ενώ δεν θα λείψουν και οι εορταστικές εκπλήξεις. Παρέα με φίλους, αγαπημένες μελωδίες και χορό, η πλατεία Αυδή θα φιλοξενήσει το πιο ζεστό και εορταστικό live των Χριστουγέννων. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων και είναι δωρεάν.

Πλατεία Αυδή, Μεταξουργείο

Ώρα Έναρξης: 19:00

Eίσοδος: Δωρεάν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here