Ο Γιάννης Αδάμος και οι Ροζ Πένες συνδυάζουν τις επιρροές από την παραδοσιακή μουσική με το έντεχνο και το ρεμπέτικο, δημιουργώντας εξαιρετικά ποιοτικές συνθέσεις που συνεπαίρνουν τον ακροατή από τις πρώτες κιόλας νότες!

Έχοντας ήδη δύο ανεξάρτητες παραγωγές στο ενεργητικό τους, ο Γιάννης Αδάμος παρέα με τις Ροζ Πένες παρουσιάζουν την πρώτη τους επίσημη δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την Final Touch, με τον τίτλο «Άψινθος».

adamos_roz_penes_2017_09_001

Ο δίσκος περιέχει έντεκα συνθέσεις του ιδίου, σε ενορχηστρώσεις του Φώτη Κακαβέλη, στις οποίες συμμετέχουν οι Γιώργος Μιχαήλ,  Δημήτρης Βαβλιάρας, και Σοφία Γεωργαντζή.

Στους στίχους του προσπαθεί να δείξει τον εξευτελισμό του άνθρωπου και της φύσης, υποστηρίζοντας την αρμονία κ την ισότητα.

Από την δισκογραφική τους δουλειά μας παρουσίασαν σαν πρώτη γεύση ένα από τα πιο δυνατά τραγούδια του δίσκου, με τίτλο «Παλλακίδες», σε στίχους και μουσική του Γιάννη Αδάμου. Με ιδιαίτερο λυρισμό στο στίχο και στη μελωδία, το τραγούδι απογειώνεται από την υπέροχη ερμηνεία του Δημήτρη Βαβλιάρα με το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα της φωνής του!

Το δεύτερο single του δίσκου είναι το τραγούδι «Το Τσίπουρο Νοστάλγησα» που πλαισιώνεται από την πολύ ιδιαίτερη ερμηνεία του Γιώργου Μιχαήλ. Μια εξαιρετική μελωδία που με μελαγχολία και νοσταλγική διάθεση εξυμνεί την ελληνική κουλτούρα και τα ντόπια οινοπνεύματα!

Πρόκειται για δύο πολύ δυνατές συνθέσεις, ενδεικτικές του δισκογραφικού συνόλου που ονομάζεται “Άψινθος”. Μια ιδιαίτερα ποιοτική και εμπνευσμένη κυκλοφορία που αναμένεται να συζητηθεί και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here