Ο Μάνος Παπαδάκης ακολουθώντας τα βήματα των παλιών τροβαδούρων και τραγουδοποιών, εκπληρώνει ένα από τα παιδικά του όνειρα! Φορτώνει μαζί με τους μουσικούς του το βανάκι του, με τραγούδια, όνειρα, ενισχυτές, φώτα, καλώδια και γυρνάει τη χώρα!

Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το “the magic bus tour 2015-2016”, με το οποίο γύρισε όλη την χώρα, αποφασίζει να κάνει μια μεγαλύτερη ΓΥΡΑ με νέα τραγούδια και ακόμα περισσότερη διάθεση!

papadakis_manos_afisa_2018_03_001

Στις αποσκευές του τραγούδια από τις 3 δισκογραφικές δουλειές του, από τις συνεργασίες του με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας με τα οποία και έχει συνεργαστεί, από τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, έως και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο, Θάνο Μικρούτσικο, Βασίλη Καζούλη, Γιάννη Κότσιρα, Γιάννη Χαρούλη, Γιάννη Γιοκαρίνη, Υπόγεια Ρεύματα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χαΐνηδες, Στέλιο Μπικάκη, Λάκη Παπαδόπουλο κ.ά.

Αφετηρία της “Γύρας”, ο νέος δίσκος που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, με συνεργασίες όπως αυτές του Γιάννη Γιοκαρίνη και της Βάσως Αλλαγιάννη, που του χάρισαν δυο υπέροχα νέα μουσικά κομμάτια! Ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει από την mega lakos productions σε βυνίλιο και cd σε μια πρωτότυπη και συλλεκτική συσκευασία!

Παίζουν:
Γιάννης Κοντάκης: ηλεκτρικό μπάσο
Πολύδωρος Φραντζεσκάκης: τύμπανα
Παναγιώτης Μαυράκης: ηλ. Κιθάρα
Κυριάκος Καραμπερόπουλος: πνευστά
Χρήστος Σπηλιόπουλος: πνευστά
Κατερίνα Ανδρουλάκη: ακορντεόν

Συμμετέχει φιλικά: Έλενα Αναγιώτου

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Έναρξη: 22.00

Σταυρός του Νότου (+)
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here