Ο Πέτρος Θεοτοκάτος με τη μπάντα του, παρουσιάζουν παρέα με αγαπημένους φίλους στο Architecture Rock Stage (Ζωγράφου), το νέο άλμπουμ του με τίτλο «αυτό που καίγεται», που κυκλοφορεί από την B­otherSide records, καθώς και σημαντικές στιγμές από όλη τη δισκογραφία του.

O 7oς δίσκος του Πέτρου Θεοτοκάτου περιέχει 9 τραγούδια που έγραψε ζωντανά με το κλασικό ροκ τρίο του στο στούντιο, ένα τραγούδι σε ποίηση του Κώστα Καρυωτάκη και μια ηλεκτρονική μπαλάντα που ερμηνεύει ο Κώστας Παρίσσης (Υπόγεια Ρεύματα).

Ο δίσκος κυκλοφορεί από την B-­otherSide records σε 150 αριθμημένα βινύλια, μέσα στα οποία υπάρχει και cd με το άλμπουμ και 2 bonus tracks, καθώς και ένα δισέλιδο ένθετο με τους στίχους.

Στην παρουσίαση του δίσκου, μαζί με τον Πέτρο θα είναι ο Ακης Περδίκης στα τύμπανα, γνωστός από τις συμμετοχές του σε πολλούς δίσκους της ελληνικής ροκ σκηνής και ο Γιάννης Κόκκινος στο μπάσο.

Αγαπημένοι φίλοι θα ανέβουν στη σκηνή του Architecture Rock Stage ως guests, όπως ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο Κώστας Παρίσσης και ο Αργύρης Λούλατζης, ενώ την βραδιά θα ανοίξουν δύο μπάντες από το νέο αίμα του ελληνικού ροκ, οι Salto Mortale και οι Κρυστάλλινες Σκιές.

Σάββατο 16 Απριλίου
Ωρα 22:00

Architecture Rock Stage (Ζωγράφου)

Είσοδος ελεύθερη

theotokatos_afisa_2016_04_001

Πληροφορίες για τον δίσκο
Μετά τους ηλεκτρονικούς “μονόλογους” του 2012 ο Πέτρος μας δίνει ένα ροκ δίσκο αυτή τη φορά γεμάτο κιθάρες, μελωδίες, ρυθμούς μέσα στο ίδιο πάντα πνεύμα ανησυχίας που μας συστήθηκε το 1997.

Οι στίχοι, η μουσική και η παραγωγή είναι του Πέτρου Θεοτοκάτου με τη βοήθεια της μπάντας.

Το άλμπουμ ​“Aυτό που καίγεται” ​ηχογραφήθηκε ζωντανά στο Live Studio με ηχολήπτες τους Νίκο Σπυρόπουλο, Τάκη Σπυρόπουλο, Μάνο Ζεάκη και Θανάση Τσέλο, καθώς και στο στούντιο του Πέτρου.

Έπαιξαν οι: Γιάννης Κόκκινος μπάσο, τύμπανα Oscar Gallore
Μίξεις – mastering: Πέτρος Θεοτοκάτος με τη βοήθεια του Κώστα Παρίσση ­ studio Praxis

Εξώφυλλο: Αγγελική Μαντζούνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here