Βίκυ Καρατζόγλου, η γλυκιά και δυναμική ερμηνεύτρια,  αφού μας παρουσίασε με επιτυχία την πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Τα όνειρά μου αληθινά», από όπου ξεχώρισαν ραδιοφωνικά τα τραγούδια «Όνειρο» και «Περηφάνια», επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στο Σταυρό του νότου plus για να μας πει  “Όσα λεν οι άντρες”.

karatzoglou_afisa_2017_04_001

Αγαπημένα τραγούδια, πρωτοτραγουδισμένα από άντρες, που αγάπησαν, που πονέσαν, που έκλαψαν. Ένα καθαρά λαϊκό εγχείρημα χωρίς μουσικά ταμπού. Με την μουσική επιμέλεια του Αντώνη Θυσιάδη και την σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Καϊκή, η Βίκυ πραγματώνει ένα ακόμη όνειρο της. Με εφαλτήριο την επανεκτέλεση του τραγουδιού “Μυαλό Δε Θα Βάλει”, έρχεται με τόλμη να εισχωρήσει βαθύτερα στην αντρική ψυχή και με την ερμηνεία της να μας πει… όσα λεν οι άντρες

Έξι εξαιρετικοί μουσικοί θα βρίσκονται μαζί της επί σκηνής για να φωτίσουν μελωδικά τις δύο βραδιές του Απρίλη. Ο Παντελής Γκόγκος στο μπουζούκι, ο Νίκος Καλατζάκος στο πιάνο, ο Δημήτρης Μποσινάκος στα τύμπανα ,  Δημήτρης Σιάμπος στην κιθάρα , ο Σταμάτης Σταματάκης στο μπάσο και στο ακορντεόν ο Παναγιώτης Τσεβάς.

Παρασκευές 21 και 28 Απριλίου
Ώρα έναρξης 22:30

Σταυρός Του Νότου Plus

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here