20/3/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Λεωνίδας Μαράντης και οι Spotlights επιστρέφουν με έντονα χορευτικές διαθέσεις στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας και μας δίνουν για ακόμα μια φορά ραντεβού στο Κοο Κοο για δύο εκρηκτικές Παρασκευές, στις 23 Μαρτίου και στις 6 Απριλίου. Μαζί τους σε αυτό το ξέφρενο rock party και οι Supernova, η νέα pop-rock πρόταση της πόλης, με “ανοιξιάτικη” διάθεση και δυναμικά κομμάτια δηλώνουν πανέτοιμοι για την μεγάλη …έκρηξη ενέργειας στην ελληνική μουσική σκηνή!

Μετά από 8 χρόνια περιπλανήσεων στο Λονδίνο, ο Λεωνίδας Μαράντης επιστρέφει στο γνώριμό του στέκι με σκοπό να επαναλάβει μια μοναδική rock “ψυχανάλυση” για “ασθενείς” όλων των γούστων. Έχοντας στο ενεργητικό του την επιτυχία του “Σκουφά και Σίνα” που ξεχώρισε στα ραδιόφωνα της πόλης, και με τον σύγχρονο ήχο του βρετανικού rock σαν “Άσο στο Μανίκι” του, ο Λεωνίδας ενώνει τις δυνάμεις του με τους Spotlights και δηλώνει έτοιμος να μας παρουσιάσει όλες τις χορευτικές του φιγούρες. Ο Στέφανος Δανιηλίδης στα πλήκτρα υπογράφει τις δυνατές ενορχηστρώσεις, ο Λευτέρης Κορρές και ο Νίκος Νικολαϊδης δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με τις γκαζωμένες κιθάρες τους, ο Μανώλης Γιαννιτσόπουλος βάζει την δικιά του rock πινελιά στο μπάσο και ο Λεωνίδας Κουγιουμτζόγλου δίνει τον παλμό με τα τύμπανά του.

Άλλοτε με brit-pop και άλλοτε με indie-rock ήχο, οι Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights στήνουν ένα φωτεινό μουσικό ταξίδι και μας ξεδιπλώνουν ιστορίες βγαλμένες μέσα από την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Λεωνίδα, “Λονδίνο – Αθήνα”, μαζί με διασκευές από την βρετανική αλλά και την ελληνική rock σκηνή.

Οι Supernova θα ανεβούν και αυτοί ορεξάτοι στην σκηνή του Κοο Κοο για να μας παρουσιάσουν αγαπημένες ξένες διασκευές αλλά και το πρώτο τους single με τίτλο “Γύρω από τον ήλιο” που κυκλοφόρησε πρόσφατα με την SONY BMG και είναι το τραγούδι που “ντύνει” την διαφημιστική καμπάνια της πορτοκαλάδας ΗΒΗ. Έχοντας στον πολυσύνθετο ήχο τους αναφορές από pop, rock, funk και hip-hop, o Μικές Μπίλης στη φωνή, ο Κυριάκος Καζάκος στις κιθάρες, ο Λεωνίδας Πετρόπουλος στο μπάσο και ο Διονύσης Παναγιωτίδης στα τύμπανα, ξέρουν καλά πώς να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα και να κάνουν τα “Πράγματα Απλά” όπως λέει και το ομώνυμο πρώτο τους κομμάτι.

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12,00€ με ποτό


Κοο Κοο Live Music Bar 

Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο: 210 3450930

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here