23/11/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Όταν, το 2007 η Δήμητρα Μαστορίδου μας συστήθηκε με το πρώτο solo album της Καινούργιο Σπίτι” από τη Lyra Records (με παραγωγό τον Άγγελο Σφακιανάκη), δε φανταζόταν ότι η …θέα θα της ενέπνεε τη δεύτερη δισκογραφική παρουσία της! Και ενώ “Ετών 30”, άνοιξε το παράθυρό της περιμένοντας ότι “Άνοιξη θα μπει”, τελικά, με τα χρόνια που ακολούθησαν, από το παράθυρο έμπαιναν οι ήχοι της πόλης, οι δυσκολίες των καιρών, οι “φωνές” των ανθρώπων και το παράθυρο έγινε “Παράλογο με θέα”.

Αυτός είναι ο νέος δίσκος της τραγουδοποιού Δήμητρας Μαστορίδου. Με 12 τραγούδια εκ των οποίων μία ιδιαίτερη διασκευή στο κομμάτι “Twist in my sobriety” της Tanita Tikaram σε ελληνικούς στίχους της Δήμητρας. Ακούει στον ελληνικό τίτλο “Κόκκινα Δάκρυα”.

Έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες όπως: Μπλέ (Τζώρτζια), ΟΝΑΡ, 2002GR, Κωνσταντίνος Μάτσικας, Αδριανός Νόνης, με εμφανίσεις στο Ghost House, Spray Club κ.α.

Την άνοιξη του 2009 συμμετέχει στην τελετή ημιτελικών της EUROVISION στην Αθήνα με άλλους οκτώ καλλιτέχνες (Γιάννα Τερζή, Φιόνα Τζαβάρα, Ειρήνη Ψυχράμη κ.α.). Τον Σεπτέμβιο του 2009 γράφει το τραγούδι της ταινίας “Απόπειρα” του Αρτέμη Σαμοθράκη, που αποσπά θετικές κριτικές σε Φεστιβάλ Μικρού Μήκους όλης της Ελλάδας, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου ερμηνεύει το τραγούδι “Το πιο γλυκό χαμόγελό σου” (στίχοι: Κωνσταντίνος Οδυσσέως, μουσική: Μιχάλης Ρούσος) για την τηλεοπτική σειρά “ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ” του ANT1 Kύπρου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (22.30)

Tην ώρα που το καλοκαίρι φεύγει (και έρχονται τα πρωτοβρόχια) η Δήμητρα Μαστορίδου παρέα με τα …mastoria της, μια τριμελή μπάντα (μπάσο, τύμπανα, ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα) που ακροβατεί μεταξύ εκρηκτικότητας και φαντασίας, ετοιμάζει εμφανίσεις εφ’ όλης της ύλης.

H Δήμητρα Μαστορίδου ετοιμάζεται να μας χαρίσει ζεστές μουσικές βραδιές μαζί με τα …mastoria, στον φιλόξενο χώρο του Small Cafe στον Πειραιά!

Με εφόδια τραγούδια από τις δύο δισκογραφικές δουλειές της, “Καινούργιο Σπίτι” και “Παράλογο με θέα”, η Δήμητρα και η μπάντα της θα παρουσιάσουν αγαπημένες -πειραγμένες ή μη- επιτυχίες, καθώς και ανατρεπτικές διασκευές, με πρόθεση να μας οδηγήσουν σε καινούργια ακούσματα, αλλά και να μας θυμίσουν παλιά κι αγαπημένα.

Δήμητρα Μαστορίδου live, λοιπόν, με πολύ ενθουσιασμό που υπερισχύει του απαραίτητου τρακ, αλλά πάνω απ’ όλα με όμορφες μουσικές να δίνουν ξεχωριστό τόνο σε κάθε βραδιά. Ο στόχος, πάντοτε ένας: Να περάσουμε καλά! Μαζί!

Mastoria:
Κυριάκος Βοργιάς – μπάσο
Βαγγέλης Μπαλιούσης – 
τύμπανα
Κώστας Κιλαζόγλου – ηλεκτρική / ακουστική κιθάρα

Small Cafe
Αριστοτέλους 10, Πειραιάς 
(πίσω από το Δημαρχείο)
Τηλ. Κρατήσεων 210 4297236

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012
ώρα έναρξης 22:30′

Τιμές 7 € (με μπύρα ή κρασί), 9 € (με ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here